- hirdetés -

A bajnokság favoritja érkezik szombaton az ULE-Sportcentrumba.

A Megyei kvalifikációs bajnokság „A” csoportjának 12. fordulóját rendezik meg szombaton. Az OMTK-ULE a listavezető Békéscsaba 1912 Előre II. csapatát fogadja a terveknek megfelelően műfüvön.

OMTK-ULE 1913 – Békéscsaba 1912 Előre II. (ULE-Sportcentrum, október 31., 13.30 óra)

A bajnokságot toronymagasan vezető Előre tartalékcsapata látogat szombaton Orosházára. Nyéki Boldizsárék az előző fordulóban 5:0 arányban verték a Jaminát, az ULE a Bcs. MÁV otthonában játszott 1:1-es döntetlent. A két csapat között nyolc pont a különbség, a mérkőzés esélyese a lila-fehér csapat.

– Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a 90 perc alatt mindent meg kell tennünk a jó eredmény elérése érdekében. A folytatáshoz kellenek még pontok, így itt a következő lehetőség, hogy szerezzünk! Van pár dolog, amire nagyon oda kell figyelnünk. Hiányzóink lesznek, így még a kezdőcsapat névsora kérdéses – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Buza Barnabás szakmai vezető.

A mérkőzés játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (Vrbovszki Pál, Baranya Tamás)

Győzelmi szériában a Rákóczi

A 11. fordulót rendezik meg a Megyei II.o. „B” csoportjában. A Rákóczi szombaton délelőtt Újkígyósra látogat.

Újkígyós FC – OMTK-Rákóczi (Újkígyós, október 31., 10.30 óra)

A 4 ponttal rendelkező Újkígyós fogadja a 19 pontos Rákóczit. A tabellára nézve biztos telepi győzelmet ígér a mérkőzés, de az ULE mesélhet róla, hogy volt már ilyen szituáció az elmúlt bajnokságban és kedvezőtlen eredménnyel zárult.

A hazaiak az előző fordulóban a listavezető Mezőmegyer otthonában szenvedtek 4:1-es vereséget, a Rákóczi hazai környezetben verte 8:3-ra a Békési FC gárdáját.

Kormányos Antal, az OMTK-Rákóczi edzője: Egy elég mélyről jövő, de folyamatosan fejlődő csapat otthonába látogatunk, egyértelműen a három pontért. Kicsit szokatlan lesz a délelőtti időpont, de remélem, ettől függetlenül koncentrált játékot fog mutatni a csapat.

A mérkőzés játékvezetője: Fűzi Imre (Megyeri Norbert, Végh Ferenc)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.