- hirdetés -

A különleges helyzet és a sok kihagyás ellenére remekeltek az Orosházi Toldisok a Sárbogárdon rendezett Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon és Csapatbajnokságon 2020. október 4-én. 

Az orosházi versenyzők jól felkészültek az országos megmérettetésre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 18 gyakorlatukból 17 érvényes lett, és több egyéni csúcs is született.

A hölgyek közül az „újonc” Györkös Melánia sikeresen bemutatkozott. 57 kg-os súlycsoportban 45 kg-ot teljesítve a juniorok között a második helyen végzett.

Schneider Erzsébet masters II, 84 kg-os kategóriában 62,5 kg-ot nyomott, ezzel ezen kategória magyar bajnokaként végzett.

Szabó Ági (középen) esélyesként versenyzett (Fotó: Toldi SE)

+84 kg-ban Lovas Mónika 117,5 kg-ot teljesített. Szabó Ági esélyesként érkezett a versenyre és 145 kilogrammos teljesítménnyel abszolút első lett.

A női csapat a 3. helyen végzett az előbb felsorolt négy versenyzővel.

Szintén újonc Bálint Patrik is sikeres szerepléssel kezdett. 66 kg-os kategóriában az ifiknél és junioroknál is az első helyen végzett 102,5 kg-os nyomásával.

Rajos Roland 120 kg-ban, Patrikhoz hasonlóan ifjúsági és junior kategóriában is az arany érmet szerezte meg 117,5 kg-os eredményével. Nem hivatalos díjazás szerint (jegyzőkönyv alapján) az ifi abszolút rangsorban Patrik első, még Roland a harmadik helyen végzett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.