- hirdetés -

Január 12-én történt, hogy egy személygépkocsi ütközött egy oszlopnak Orosházán. A járművet vezető férfi ittas volt, ő és utasa is megsérült. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, a büntetőügy iratait a napokban továbbították az ügyészségre.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt január 12-én az esti órákban Orosházán, az Október 6 utcában. Felsővezetéket tartó oszlopnak ütközött neki egy személygépkocsi, melyben ketten ültek. Egy férfi vezetett, barátnője a jobb első ülésen utazott, biztonsági övet nem használtak. A férfi súlyos, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset még januárban történt (Fotó: police.hu)

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset után elrendelt nyomozás során igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy a sofőr szervezetében alkohol volt. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 34 éves orosházi férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőügy iratait október 1-én továbbította az ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.