- hirdetés -

A könyvek, az olvasás barátai, szerelmesei, de a könyvtárosok számára is minden ősszel nagyon várt időszak az Országos Könyvtári Napok hete.

Az Orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár a járványhelyzet nehezítette körülmények közt is gondoskodott a változatos programokról. Mint Buzai Csaba könyvtárigazgató elmondta, a programok már október ötödikén, hétfőn elkezdődnek.

– Délután öt órára „Van időm olvasni” címmel közönségtalálkozóra invitáljuk az olvasókat, ahol Szabados Ágnessel találkozhatnak az érdeklődők. Kedden a könyvtárban ilyenkor hagyományos véradásra várunk minél több segíteni vágyó olvasónkat. A Vöröskereszttel közös akcióra érkezők figyelmét felhívjuk, hogy személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és TAJ kártyájukat feltétlen hozzák magukkal.

Nem először szerveznek véradást az Országos Könyvtári Napok keretében (Fotó: Oroscafe)

Pénteken lesz a következő program. A méltán népszerű KLuBB zenekar már többször lépett fel a könyvtárban. péntek este (16.30.) az Olvasháza című olvasás népszerűsítő játékunk eredményhirdetésén is ők lesznek a vendégeink a gyermekkönyvtárban. Szintén hagyományos a szombati programunk. Délelőtt 9 órakor indul a kerékpártúra Gádorosra, névadónk, Justh Zsigmond halálának 126. évfordulóján – sorolja fel az igazgató.

A könyvtár dolgozói várják az érdeklődő, segíteni akaró, mozogni vágyó olvasóikat valamennyi programra.


Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.