- hirdetés -

Közel két hónap szünet után egy modern, a mai kor követelményeinek megfelelő arculattal debütál ma este az Orosházi Városi Televízió híradója. Újdonság még a televízió történetében, hogy egyszerre két hírolvasó számol be a várost érintő eseményekről, történésekről.

Egy új korszak vette kezdetét augusztus 1-jén az orosházi média életében, mikor megalakult a helyi sajtó három felületét üzemeltető OrosCafe Kft. Ezzel együtt a televízió híradója is egy teljes megújuláson ment át, szeptember 15-től már új arculattal jelentkezik a már megszokott időben.

– Az arculatváltásnak az volt az egyik apropója, hogy az a híradó, amit a nézők láttak, nem felelt meg a mai kor látvány és technikai követelményeinek. Valójában teljesen megváltoztattuk a híradó arculatát. Egyrészt az intro és a grafikai elemek újultak meg, továbbá két műsorvezető számol be a települést érintő témákról, hírekről. Azonkívül felhasználtuk azt a digitális technikát, amit a kedves nézők már a nagy televíziókban láthattak – nyilatkozta Nánási János, az OrosCafe Kft. ügyvezetője.

Az új arculat egy sokkal modernebb, stílusosabb megjelenést nyújt a nézőknek

A régi híradóból már jól ismert két műsorvezető, Bogdánffy-Szőke Anett és Bojtor Zalán vezetik továbbra a híradót. Anett elárulta, reméli, az új arculat elnyeri a nézők tetszését, és többekhez eljut a városi televízió hírösszefoglalója.

– Maximálisan meg vagyok elégedve az új dizájnnal, úgy gondolom, hogy a háttérben dolgozó kollégák nagyon kitettek magukért. Abban bízom, hogy ez az új külső talán új nézőket is vonz majd, és a városi televíziónak ezek után talán több követője lesz – nyilatkozta a műsorvezető.

Bojtor Zalán nem rég vette át a stafétát Gál Diána Babett-től, aki gyermekvárás miatt nem tud jelen lenni a képernyőn. Az, hogy Bogdánffy-Szőke Anettel ketten állnak kamera elé egyidőben, nem jelentett számára nagy kihívást, a kulisszák mögött már összeszokott párosként végzik munkájukat.

– Először szokatlan volt, már maga a gondolat is, de gyakorlatban ez nem okozott nehézséget. Már első alkalommal érezhető volt, hogy Nettivel összeszokott páros vagyunk – vázolta Bojtor Zalán.

A megújult híradó minden kedden és pénteken este, 19 órakor jelentkezik az Orosházát és környékét érintő új hír-összeállítással.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.