- hirdetés -

Szombat este megint egy jó hangulatú sok zenés baráti est sikeredett a Rock Klubban.

Most nem volt telt ház, de újra a hangulat és a jókedv uralkodott a Rock Klub udvarán tartott koncerten. Közismert tény, hogy vallástól, felekezettől függetlenül a barátság az mely összeköti az embereket. Így gondolja ezt Mihály Zoltán klubvezető is.

– Ez régen természetes volt, ma már csak nyomokban fedezhető fel. Állítom hogy a Rock Klub egy kis sziget, melyen a jó, esetleg kicsit gyengébb élőzenéket hallgatva igaz barátságok jönnek létre. Így volt ez augusztus 29-én szombaton este is, amikor a klub színpadán köszönthettem az elmúlt nyáron is fellépett győri, Kétszemközt zenekart. Már tavaly is nagyon szimpatikusak voltak, úgy zeneileg mint emberileg – mondja a klubvezető.

A csapat nagyon sokat fejlődött egy év alatt, és előadásukban csakis saját szerzeményeiket játszották, melyek kicsit a popos, kicsit az alternatív, kicsit a keményebb zenék világába vitt el bennünket. Dalszövegeik figyelemreméltók és egyediek. Az összhangzással, a ritmusok kidolgozásával nagy lépést tettek előre. Van fantázia a csapatban, és nagyon várjuk az új klipeket és a lemezt. Gratulálunk, és köszönjük hogy ismét megtiszteltek bennünket!

Ha nem is volt telt ház, ismét remek volt a hangulat (Fotó: Mónus Zoltán)

Az est második részében a szinte a klub „házi zenekarának” mondható Spektrum PRT lépett fel. Kicsit álmosan kezdtek, de aztán megjött a hangulat is. Az új basszusgitárossal és a vendég szájharmonikással felálló csapat közel másfél órán keresztül szórakoztatta a látogatókat. A hangosítás is nagyon jó volt. Mihály Zoltán így összegzett:

– A Kétszemközt azzal búcsúzott, hogy hozzánk mindenképpen el akarnak jönni, ahányszor csak lehet, mert itt imádnak játszani, és nem mellékesen barátságok köttetnek. Köszönjük a közönségnek hogy ebben a nehéz helyzetben is eljöttek, köszönjük a zenekaroknak a műsort, és persze Rusznák Györgynek a hangosítást – tette hozzá.

A Rock Klub koncertsorozatának következő eseménye a jazzrock és a bluesrock kedvelőinek kedveskedik. Szeptember 5-én következik a Borneo, és a Jack Cannon zenekarok szabadtéri koncertje!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.