- hirdetés -

Az utolsó simításokat végzik a Diákélelmezés éttermében. A helyiségben a megszokott tisztasági festésen kívül kisebb felújítási munkálatokat is elvégeztek.

Július elején kezdődött el az a munka, amely során az orosházi Diákélelmezés étterme régi retro stílusú falai, újabb modern külsőt kaptak. Újak a lámpatestek, megújult a pult és a mellette húzódó fal, az ajtók és a fal frissen festett, illetve az intézmény logói is megtalálhatók több helyen. Ezen kívül a helyiséget klimatizálták, két nagy teljesítményű klímát is beszereztek.

Fotó: Horváth Bence

– Kicsit korszerűbb, frissebb, világosabb lett az ebédlőnk, ahol szeptember elsejétől nagy örömmel köszöntjük majd újra a gyerekeket és minden kedves vendégünket. Az új étterem már múlt héten debütált, hiszen az OXXO Energy Ifjúsági Kupára látogató csapatok étkeztetését itt oldották meg és csupa pozitív véleményt kaptunk az új külsővel kapcsolatban. Ezen kívül már több helyi cég is jelezte már, hogy amennyiben a járványügyi helyzet engedi nálunk szervezné meg összejöveteleiket – nyilatkozta lapunknak az intézmény vezetője, Vincze Tibor.

Fotó: Horváth Bence

Elmondta azt is, hogy a felújítás során minden az eltervezettek szerint alakult. A kivitelezésért az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt felelt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.