- hirdetés -

Augusztus 24-én kezdődik a városi kispályás labdarúgó bajnokság.

A Liget SC – Montana mérkőzéssel útjára indul labda a 2020/2021. évi városi kispályás labdarúgó bajnokságban. Az új szezonra 12 csapat nevezett.

A résztvevők névsora: Liget SC, Montana, Aranyodi A.B.Medica, Főnix Söröző, Linamar FC, Piros 7, Geli’s-Makk7, Edit Optika-Hungária, KAZSZER FC, Szkaliczki és Társai Kft, Kárai Exclusive, Barátság-Orosfarm SC.

Néhány csapatot elértünk és esélylatolgatásra kértünk a bajnokság végkimenetelét illetően.

Bordás Sándor (Geli’s-Makk7): Úgy érzem, most már elég jól összekovácsolódott a brigád, az érkező játékosok nagyon nagy erősítést jelentenek a csapatnak. Bízunk benne, hogy idén mi emelhetjük a magasba a trófeát!

Cseh Krisztián (Montana): Szeretnénk a tavalyinál egy jobb szezont „futni” és természetesen továbbra is az a cél, hogy jól érezzük magunkat a játék folyamán. Sokat várunk az új igazolásainktól.

Cseh Krisztián jobb szereplésben bízik (Archív fotó: Horváth Bence)

Bíró Béla (Barátság-Orosfarm): Két új játékossal erősített a csapatunk. A bajnokság számunkra a játék szeretetéről szól. Célunk a középmezőny elején végezni! Sportszerű és sokgólos meccseket szeretnénk játszani.

Lövei Roland (Edit Optika-Hungária): Alapvetően ugyanazzal a csapattal vágunk neki a bajnokságnak, mint az előző szezonban. Három játékost igazoltunk, így remélhetőleg az őszi szezont – ami azért mindig nehezebb – folyamatosan megfelelő létszámmal le tudjuk játszani. Az ellenfeleink biztosan sokat erősödtek az új szabályok miatt, emiatt nehéz lesz megvédeni a címünket. Ettől függetlenül rajta leszünk.

Lövei Roland csapata szeretné megvédeni bajnoki címét (Archív fotó: Horváth Bence)

Gyuga Zsolt (Aranyodi A.B.Medica): A bajnokság színvonala emelkedni fog, mivel játszhat csapatonként három fő egyéb megyei I. osztályú vagy/és saját megyei kvalifikációs bajnokságban játszó 35 év alatti sportember. Ezen döntés adta lehetőséget kihasználva több csapat igazolt, illetve új csapat is nevezett. Minőségben mindenképpen fejlődést várok. Az Aranyodi csapatáról annyit, hogy  az eddigi években meghatározó szerepet töltöttünk be a tabellán, idén a középmezőnybe várom magunkat. Engedjétek meg, hogy mindenkinek kívánjak sok sportélményt, sérülésmentes évadot!

Az 1. forduló párosítása:
Augusztus 24., 20 óra: Liget SC – Montana
Augusztus 25., 19 óra: Aranyodi A.B.Medica – Főnix Söröző
Augusztus 25., 20 óra: Linamar FC – Piros 7
Augusztus 26., 20 óra: Geli’s-Makk7 – Edit Optika-Hungária
Augusztus 27., 19 óra: Szkaliczki és Társai Kft. – KAZSZER FC
Augusztus 27., 20 óra: Kárai Exclusive – Barátság-Orosfarm SC

A mérkőzéseket az Eötvös iskola sportudvarán rendezik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.