- hirdetés -

Az Árpád-kert adott otthont a harmadik közlekedésbiztonsági délutánnak augusztus 23-án. A rendezvényen kresz tesztet lehetett kitölteni, továbbá lehetőség nyílt ingyen átvizsgáltatni a kerékpárokat.

Újra a biztonság jegyében szervezett családi délutánt a Petőfi Művelődési Központ. A rendezvény egy TOP pályázat keretében jött létre, amely a szegregált és a szegregációval veszélyeztetett területeken élőknek nyújt segítséget a társadalmi integrációban.

Az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatának intézményvezetője, Halustyik Éva elmondta, a pályázatnak több programeleme is van, ilyen a családi nap, az egészségnap és a sport nap.

(Fotó: Tóth Dániel)

A vasárnapi közlekedésbiztonsági délutánon az érdeklődők kresz tesztet tölthettek ki ajándékért, ingyen átvizsgálhatták kerékpárjaikat, szükség esetén fel is szerelték azokat a szükséges eszközökkel. A jelenlévők közelről is szemügyre vehettek egy rendőrautót, a legkisebb kerekesek pedig kismotoros felvonuláson mutatták be tudásukat.

A délutánt egy koncert, Vonsik Vivien és a Csipet-Csapat zenével tanító, interaktív okos gyalogos programja zárta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.