- hirdetés -

Az OMTK-ULE idegenben, a Rákóczi hazai pályán kezdi meg a pontvadászatot.

Az OMTK-Rákóczi továbbra is a megye II. / B csoportjában szerepel a 2020/2021. évi bajnokságban. Az 1. fordulóbeli ellenfele nem ismeretlen, hiszen a koronavírus miatt félbemaradt bajnokságban sokáig fej-fej mellett haladtak a pontgyűjtésben. A Rákóczi az 1. helyen állt, míg a Mezőmegyer a 3. pozíciót foglalta el. Szombaton nem ígérkezik könnyű játszadozásnak a bajnoki nyitány.

OMTK-Rákóczi – Mezőmegyer SE  (augusztus 15., 17 óra, Rákóczitelep)

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Gergő (Nagy Gábor, Uferbach Milán)

– Már az első fordulóban nehéz dolgunk lesz, mivel a bajnoki cím egyik várományosa látogat hozzánk. Teljesen más lehetőségekkel bír a két csapat, elég ha csak annyit mondok, hogy a megyeriek a nyáron NB II-es játékossal is erősíteni tudták az amúgy sem gyenge keretüket. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk pályára, mindent elkövetünk a pontszerzés érdekében. Több hiányzónk lesz, Varga Péter és Tóth László az első csapat keretét segíti, Kránitz Krisztián bokaszalag szakadás után még lábadozik, Dudás Patrik továbbra sem kapott sportorvosi engedélyt. Egy pozitív hír, hogy Kecskeméti Sándor sérülése talán rendbe jön. A mérkőzésre várjuk a szurkolókat – ecsetelte a lehetőségeket Kormányos Antal edző.

Csőke (k) lendületes játékára nagy szükség lesz Rákóczitelepen (Fotó: Rosta Tibor)

Az OMTK-ULE 1913 csapata a megyei kvalifikáció A csoportjában szerepel. Az első fordulóban a tavaly megye II/A bajnokságban szereplő Kunágota TE csapatához látogat.

Kunágota TE – Orosházi MTK-ULE (augusztus 15., 17 óra, Kunágota)

– Az új lebonyolítás miatt belépett csapatok érkezésével óvatosan és kíváncsian várjuk a rajtot. A mi helyzetünk nem engedi meg, hogy bárkit is félvállról vegyünk, ezért komoly és határozott játékot kell nyújtanunk. A szűkös keretünkből így is lesznek hiányzóink. Harangozó Krisztián edzői feladat miatt, Szabó Norbert és Dajcs György családi program miatt nem tart a csapattal. Mellette két fiatal játékosunkra se tudunk számítani. Ettől függetlenül is 3 pontot kell szerezünk. Eltiltottunk nincs és szerencsére már Miszlai Lászlóra is számíthatunk. Úgy érzem, hogy amit a feladat megkívánt, megtettük Kvasznovszky József kollégámmal, remélhetőleg az eredmény sem marad el – nyilatkozta bizakodva Buza Barnabás szakmai vezető.

A mérkőzés játékvezetője: Tóth Imre (Bozó Norbert, Czégény Roland Lajos)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.