- hirdetés -

Új csapatban kezdi a 2020/2021-es labdarúgószezont Lustyik Levente. A fiatal orosházi születésű játékost a másodosztályú Gyirmót FC Győr vette kölcsön az MTK-tól.

Nemrég a Gyirmót FC Győr csapatánál vett részt próbajátékon Lustyik Levente, az NBII-ben szereplő klub pedig augusztus 5-én, a hivatalos honlapján is bejelentette, hogy egy évre kölcsönveszi az MTK 21 esztendős labdarúgóját.

Az orosházi születésű középpályás 2013 óta a patinás klub játékosa, a korosztályos csapatokat követően a fővárosi kék-fehérek második számú csapatában, az NBIII-as bajnokságban játszott, az előző két és fél évben azonban, szintén kölcsönben Békéscsabán szerepelt. Tavasszal egy súlyos sérülést követően, közel egy év kihagyást után tért vissza a pályára.

A Gyirmót honlapjának tájékoztatója szerint a klubnak lehetősége van a szerződés lejárta után megszerezni a fiatal labdarúgó játékjogát további két évre.

– Mindig is a csapat volt az első számomra, így most is azon leszek, hogy minél jobban szerepeljünk és bármilyen módon segítsem őket a játékommal. Sokat hagytam ki a sérülésemből kifolyólag, fel kell építenem magam a játékpercekkel és újra formába lendülni. Türelmesnek kell lennem és élnem az adódó lehetőségekkel – nyilatkozta Levente.

Kiemelt kép forrása: Gyirmót FC Győr hivatalos oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.