- hirdetés -

A Justh Zsigmond Városi Könyvtárral kapcsolatban sűrűn jelentkezünk jó hírekkel. Hétfő reggel érkezett számukra a soron következő elismerés.

A könyvtár – jó hírnevéhez méltón – mindig törekszik a tovább fejlődésre. Ennek jegyében pályázták meg tavaly a „Családbarát szolgáltató” kitüntető címet.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által létrehozott elismerést a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai által elvégzett szemle után ítélik oda.

Buzai Csaba igazgató, a könyvtár legújabb címét igazoló oklevéllel (Fotó: CsJ)

– A nyáron érkezett meg az audit. Sokrétű, sok mindenre kiterjedő vizsgálatot folytattak. Ellenőrizték a pályázati kérdőívben említett dokumentumainkat, (SzMSz, elégedettségi kérdőívek, fotók, stb.) tüzetesen megvizsgálták a könyvtárat, beszélgettek a kollégákkal, a kitöltött pályázati kérdőív valóságtartalmát vizsgálták. Az audit eredményeképp megkapta a könyvtárunk a kitüntető címet, melyről az írásos értesítés hétfő reggel érkezett meg. Jobban nem is időzíthették volna, hisz pont ezen a napon indult az egyik emblematikus programunk, a nyári játszóház – foglalta össze a könyvtár igazgatója, Buzai Csaba.

A Családbarát Szolgáltató Hely elismerésnél – mint megtudtuk – nem szeretnének megállni. Tovább akarnak fejlődni és megcélozni a Családbarát Munkahely címet.

A könyvtárban, a szigorú járványügyi intézkedések enyhülésével újra indultak a népszerű programok is. Ennek soron következő eleme a pénteken este rendezendő Jazz Man klubkoncert lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.