- hirdetés -

Közgyűlést tartott az OMTK-ULE vezetősége. A tagság május 28-án elfogadta a 2019. évi gazdasági és szakmai beszámolókat, valamint a 2020. évre vonatkozó terveket.

Az egyesület – az önkormányzat által eddig adott működési, ingatlanüzemeltetési és karbantartási támogatás drasztikus csökkentése végett – nehéz időszaknak néz elébe. Több kritikus döntés meghozatalára került már eddig is sor, többek között a gondnok-kérdés, képzési díj emelése – adta tudtul Tóth-Kása Sándor egyesületi elnök.

A közgyűlésen tisztújításra is sor került. Az OMTK-ULE elnöke továbbra is Tóth-Kása Sándor lett egyhangú támogatottsággal, mint ahogy szintén egyhangúan lett elnökségi tag Dr. Barna Zoltán, Simon Tibor (alelnök), Polyák László és Lövei Roland. A felügyelőbizottságot is megerősítették pozíciójában.

A közgyűlés a tények ismeretében elnökségi hatáskörbe helyezte a felnőtt csapatok nevezését és a velük kapcsolatos döntések meghozatalát. Elnökségi jogkörbe került még az U12-13 csapatok országos első osztályba való folytatólagos versenyeztetése is. Az elnökség a fenti kérdésekben a közeljövőben fogja meghozni döntéseit.

Magas gyermeklétszámmal dolgoznak az ULE berkeiben (archív fotó)

– A megyei I. osztály úgy tűnik sajnos továbbra is „anyagias” marad, ez nem kedvez a főleg helyi nevelésre alapuló gondolkodásmódunknak. Mi nem kívánunk részt venni az amatőr sport félprofi működtetésében. Amennyiben az első osztály létszáma elfogadható szintre emelkedik, akkor részt kívánunk benne venni. Az utánpótlás magas szintű működtetésében továbbra is elkötelezettek vagyunk és erre a lehetőségeink megteremtése elsődleges célunk és feladatunk. Az edzéslehetőségek újraindulásával soha nem látott gyereklétszámmal dolgoznak elkötelezett szakmai stábunk tagjai. Az infrastrukturális beruházásaink az önkormányzat hathatós támogatása mellett az idei évben is folytatódnak. Nagyberuházás a Mátrai stadion projekt megkezdése és egy konditerem építése az ULE bázisán – összegzett Tóth-Kása Sándor elnök.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.