- hirdetés -

Újabb mérkőzéseket rendeztek a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. Harminckilenc gól és egy bravúros fordítás jellemezte a fordulót.

E heti fordulóban győztek az éllovasok, így nőtt a szakadék az első három helyezett és az üldözők  között. A csütörtöki mérkőzésen az alsóházi rangadón a Szkaliczki két gólos hátrányból fordította meg a mérkőzést a Linamar ellenében. A következő fordulóban igazi csemegére van kilátás az Aranyodi A.B. Medica és az Edit Optika-Hungária között.

Eredmények:
KAZSZER FC – Geli’s-Makk7   2 – 13
Liget SC – Blue Stars  1 – 4
Barátság-Orosfarm SC – Edit Optika-Hungária  1 – 7

Bíró Béla, a Barátság vezetője: Három kiemelkedő csapat uralja a bajnokságot, közéjük nehéz bekerülni. A Barátság a 4. helyért küzd másik öt csapattal egyforma eséllyel. A játékban megéreztük a hosszú kihagyást, ez a leállás nyomot hagyott mindenkiben.

Lövei Roland, az Edit Optika-Hungária játékosa: A hosszú kihagyás nyilván nem tett jót, az eleje még döcögősebb játékot hozott, viszont a győzelmek eddig szépen jöttek. Van pár sérültünk, ami nem könnyíti meg a helyzetünket, hiszen két rangadó vár ránk. Emellett, mivel nagyon kiegyensúlyozott a mezőny, a többi mérkőzésre is nagyon figyelni kell, mert szinte bárki, bárkit megverhet.

Montana – Aranyodi A.B. Medica  1 – 4
Szkaliczki és Társai Kft. – Linamar FC  4 – 2

Darók Gábor (Szkaliczki és Társai Kft.): Jó a bajnokság, remek mérkőzéseket játszunk. Az előző szezonban nem ment igazán fényesen a csapatnak, de mára összeálltunk és jól megy a játék mindenkinek. Ennek ellenére célunk a bajnokság végére a túlélés!

Zsoldos Tamás (Linamar FC): Az utolsó helyen állunk, de nem vesszük tragédiának. Baráti társaság vagyunk, sportolni jöttünk, tét nélkül mozgunk, jól érezzük magunkat. Számunkra erről szól a bajnokság!

A zöldmezes Szkaliczki vesztes állásból fordított

Molnár Ernő játékvezető: Játékvezetői szempontból elmondhatom, hogy sportszerűek a mérkőzések, nincsenek kirívó szabálytalanságok. Előfordul, hogy egy-két forróbb fejű fiatal hevesebben reagál az ítéletekre, de egy-egy kétperces büntetés megnyugtat mindenkit.

A Gringo-Oros Gépiföldmunka – Kárai Exclusive és a Gringo-Oros Gépiföldmunka – Geli’s mérkőzést később rendezik.

A bajnokság állása:
1. Edit Optika-Hungária 54 pont
2. Aranyodi A.B.Medica  48 pont
3. Geli’s-Makk7   45 pont
4. Barátság-Orosfarm SC  27 pont
5. Gringo-Oros Gépif.    26 pont
6. Blue Stars   25 pont
7. Liget SC    25 pont
8. Kárai Exclusive  24 pont
9. Montana   24 pont
10.Szkaliczki és Társai Kft.  17 pont
11.KAZSZER FC   12 pont
12.Linamar FC   4 pont

A következő forduló párosítása:

Június 16. (kedd) 19 óra: Aranyodi A.B. Medica – Edit Optika-Hungária, 20 óra: Blue Stars – Kárai Exclusive

Június 17. (szerda) 19 óra: Geli’s-Makk7 – Montana, 20 óra: KAZSZER FC – Liget SC

Június 18. (csütörtök) 19 óra: Linamar FC – Barátság-Orosfarm SC, 20 óra: Szkaliczki és Társai Kft. – Gringo-Oros Gépiföldmunka

Valamennyi mérkőzést az Eötvös iskola sportudvarán rendezik.

Kiemelt fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.