- hirdetés -

A megszokotthoz képest később, húsvét helyett pünkösd hétvégéjén üzemelik be a főtér medencéit és csobogóit. Az előkészületek már zajlanak.

Elkezdődött a főtér felkészítése a nyári szezonra. A koronavírus-járvány közbeszólt és az eddigi évek gyakorlatát nem tudta követni az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. A húsvéti időszak helyett pünkösd hétvégéjén üzemelik be a medencéket.

Az ilyenkor szokásos módon a hét elején készítik fel a teret. Az elemek letisztítása és a környezet rendezése mellett alaposan átmossák a medencéket, de a különböző karbantartási munkálatokat is ilyenkor végzik el a szakemberek.

Fotó: Rosta Tibor

– A szivattyúkban egész éves működésük során óhatatlanul is elhasználódnak az alkatrészek, ezért újracsapágyazzuk az eszközöket. Hamarosan újratöltjük a medencéket és a hétvégén már üzemelni fog mind a 128 csobogó, így az idelátogató turisták és az orosháziak nagy megelégedésére tölti majd be feladatát – fogalmazott Benkő Ferenc, a VÜRT vezérigazgatója.

Benkő Ferenc felhívta a figyelmet, hogy a járványügyi és biztonsági szabályokat betartva élvezze mindenki a főtér szolgáltatásait.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.