- hirdetés -

A járvány idejére otthon ragadt gyerekek figyelmébe ajánljuk a most következő felhívást, melyet a Justh Zsigmond Városi Könyvtár tett közzé.

A városalapítás évfordulójára meghirdetett 15. Gyopárka Tündér mesemondó versenyt ugyan elhalasztottuk egy későbbi időpontra, de – mert a meséket nagyon szeretjük – úgy döntöttünk, hogy az ovisok és általános iskolások számára hirdetünk egy online mesemondó versenyt- mondta el Buzai Csaba igazgató.

Ez a kép a tavalyi versenyen készült, de biztos megy ez otthon is (Fotó: OrosCafé)

A feladat egyszerű. Mondd el kedvenc mesédet otthon, és töltsd fel a könyvtár Facebook-oldalára a maximum 5 percnyi hosszúságú, házi környezetben felvett videódat – vagy annak YouTube-hivatkozását – 2020. április 24. és május 4. között. Ha a feltöltésben segítség kell, apu, vagy anyu biztosan segít, de ha nem, üzenj a könyvtárosoknak e-mailben vagy Messengeren.

A legjobb kisfilmeket beküldők könyvjutalomban részesülnek!

Jelentkezhetnek óvodások és általános iskolások egyaránt, a kategóriákat a jelentkezők számának ismeretében alakítják majd ki.

A mesék társaságában minden kisgyerek hasznosan töltheti az idejét és ha igazán kedvet kap a mesemondáshoz, akkor ez egy jó előgyakorlat lehet a Gyopárka Tündér mesemondó versenyhez is.

Jó mesélést kívánnak mindenkinek a könyvtárosok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.