- hirdetés -

Egy felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Huba utcán a kijárási korlátozás ellenére részegen randalíroztak fiatalok. Reggelre az utcában található padot és kukát is megrongálva találta.

– Jelenleg ugye a járvány matt kijárási korlátozás van, ennek ellenére tegnap is az utcán kis csoportokban láttam őket, ahogy ittak, meglehetősen kötekedő magatartást tanúsítva. De itt még nincs vége a történetnek, mikor másnap levittem a kutyámat sétálni, észrevettem, hogy elég szépen sikerült rongálniuk is az utcában – írta üzenetében olvasónk.

Rongálásra hívta fel figyelmünket olvasónk (Fotó: Palcsek István)

Mint mondta, a kis kukákat leszedve és elhajítva, míg a padokat széttörve találta. Mivel munkája miatt ritkán van itthon, így a közelmúltban csak ezt a rongálást tapasztalta, korábban azonban gyakran előfordult, hogy fiatalkorú csoportokat látott randalírozni az utcán.

– Sokszor láttam, hogy este a Penny előtt szoktak csoportosulni. Szombaton valakivel szóváltásba is keveredtek az utcán ezek a fiatalok, gondolom azért, mert valaki felhívta a figyelmüket arra, hogy kijárási korlátozás van és ez nem tetszett nekik. Az üveg pia persze ott volt a kezükben, de biztos, hogy nem voltak még 18 évesek – mesélte.

A kis kukát is leszedték a helyéről (Fotó: Palcsek István)

Hozzátette, a fiatalabb korosztállyal nincs személyes problémája, csakis azzal a részével, mely nem ismeri a határokat. Szomorúnak tartja, hogy sok diák úgy érzi, hogy nyári szünet van.

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója Benkő Ferenc jelezte, a héten helyreállítják a megrongált eszközöket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.