- hirdetés -

A pozitív oldalát nézik az orosházi női kézilabdázók a jelenleg kialakult helyzetnek. Otthon továbbra is edzenek, de most több idejük jut a családra és a hobbira is.

Az orosházi kézilabdázók számára is lelassult az élet. A mozgás így sem marad el, csak otthon a négy fal között, esetleg az udvaron kell teljesíteniük az előre kiadott programot.

– Nagyon nehéz az átállás, a napi két edzés után most marad a bezártság. Nagyon hiányoznak a csajok, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot – mondta a csapat átlövője, Vörös Bettina, akire térdműtét vár, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.

Vörös Bettina sokat segít otthon mióta nincs bajnokság (Fotó: Rosta Tibor)

Több játékos elmondta, hogy a bajnoki hajtásban kevés idő jut a családra, nem sokat vannak otthon. A most kialakult helyzetben ez megváltozott sokkal többet lehetnek együtt a szeretteikkel. Segítenek otthon a bevásárlásban, takarításban és a főzésben is.

– Nagy szerencsém, hogy a szüleim a tanyavilágban élnek. A mezőgazdaságban, állattenyésztésben mindig van mit csinálni. Emellett testvéremmel igyekszem magam formában tartani – avatott be a mindennapjaiba a balszélső Berta Nikolett.

Berta Nikolett olvasással tölti szabadidejét (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A női kézilabdázók betartják a tanácsokat és otthon maradnak, sőt egy videóban erre kérték szurkolóikat is. Amennyire csak lehet tartják egymással a kapcsolatot. Többen társasjátékokkal, filmezéssel, olvasással töltik el az időt és bizakodva várják, hogy újrainduljon a bajnokság.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.