- hirdetés -

Fásy Ádám 2016-ban indította útjára a „Magyarok Világszépe” elnevezésű versenyét, mely idén az 5. jubileumát ünnepli.

– Közismert, hogy a magyar lányok szépsége nem ismer határokat, ezért amikor elindítottuk versenyünket, úgy gondoltam, legyen más, mint a többi szépségverseny, bontsuk le a határokat, hisz  a szépség is határtalan. A világ bármely pontjáról azon hölgyek jelentkezését várjuk, akik magyar származásúak, így részt vehet az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy. Az elmúlt években, Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből, sőt Olaszországból, Hollandiából, Németországból is volt jelentkező. A tavalyi döntős csapatban vietnámi és fülöp-szigeteki felmenőkkel rendelkező versenyzőnk is volt – mondta Fásy Ádám szépségguru, aki hozzátette, Orosháza megannyi szépséget és érdekességet rejt, ezért úgy döntöttek, az idei évben a Magyarok Világszépe V. Gálaműsorát július 10-én itt, a mi városunkban rendezik meg.

A szépségversenyen az értékes nyeremények mellett életre szóló élményekben is gazdagodnak a hölgyek. A tét nagy, ugyanis a nyertes hölgy képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental Világversenyen, valamint kiválasztásra kerül az a hölgy is, aki a Top Model of the World mezőnyében bizonyíthat. A tavalyi év páratlan sikert hozott, ugyanis a Miss Intercontinental világszínpadán hazánk képviseletében első helyezett lett Mikó Fanni, akinek a Magyarok Világszépe jelentette a belépőt a nemzetközi megméretésre. 

– Az orosházi táborban, még nem gondoltam, hogy a részvétel mellett mennyi élménnyel gazdagodom – mondta Fanni, aki 80 ország delegáltja közül végzett az első helyen Egyiptomban.    

Mikó a többi versenytársával együtt 10 napot töltött a városunkban megrendezett felkészítő táborban. Ez idő alatt a hölgyeknek lehetőségük nyílt többek között megtekinteni központban található Üveg Körtefát, az Evangélikus Templomot  és a Gyopáros tavat is.

Ha szeretnél az értékes nyeremények mellett életre szóló élményekkel gazdagodni, a 17. életévedet betöltötted, de nem vagy idősebb 27-nél, jelentkezz a Magyarok Világszépe szépségversenyre! Bővebb információ és jelentkezés: www.magyarokvilagszepe.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.