- hirdetés -

Újabb fordulót játszanak a megyei labdarúgó pályákon. Az ismert okok miatt nézők nélkül lépnek pályára a csapatok.

A megyei I. osztályban a 17. fordulóra kerül sor a hétvégén. Az OMTK-ULE 1913 csapata a listavezető Körösladányt fogadja az ULE-Sportcentrumban.

OMTK-ULE 1913 – Körösladányi MSK (március 14., 17.30 óra, ULE-Sportcentrum)

Az elmúlt fordulóban az ULE hazai pályán 2:1-es vereséget szenvedett a Nagyszénástól, míg a ladányiak 4:0 arányban verték a Jaminát.

Buza Barnabás, az Orosháza edzője: – Nem feltartott kézzel várjuk a Körösladányt, szeretnénk komoly erőfeszítésre késztetni vendégeinket. Ha a játékosok akarata megfelelő lesz, és egyfelé húznak, akkor bizakodhatunk a tisztes helytállásban. Ehhez azonban komoly változásnak kell történnie a fejekben. Deli Lajos eltiltása lejárt és Kasuba Dániel is bevethető.

Fodor Sándor, a Körösladány edzője: – Az Orosháza teljesen más stílust képvisel, mint az eddigi ellenfeleink. Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lesz aktív az ellenfelünk játéka, de alkalmazkodnunk kell hozzá, illetve megpróbáljuk felülírni azt a saját stílusunkkal. Érett játékosokkal egészültek ki a télen, kíváncsi vagyok, hogy milyen hadrendet választanak? A lényeg, hogy tudjunk reagálni a felállási formációjukra. Ha működik a labdabirtoklásunk, a saját stílusunk és a helyzetkihasználás is rendben lesz, akkor szoros mérkőzésen elhozhatjuk a három pontot. Nehéz feladat előtt állunk, alaposan meg kell dolgoznunk a sikerét. Reményeink szerint füves pályán játszhatunk majd, az egyetlen hiányzónk az eltiltott Szabó Ákos lesz.

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Petrovszki Péter, Czégény Roland Lajos)

A megyei II/B osztályban a 18. fordulóra kerül sor. A listavezető OMTK-Rákóczi a 9. helyezett Kevermest fogadja szombat délután Rákóczitelepen.

OMTK-Rákóczi – Kevermes SE  (március 14., 14.30 óra, Rákóczitelep)

Az elmúlt fordulóban a Rákóczi 1:0 arányban diadalmaskodott a Békés felett, míg a kevermesiek hazai környezetben szenvedtek 3:2-es vereséget a Lőkösházától.

Kvasznovszky József: – Az elmúlt héten töretlen küzdőszellemünknek köszönhetően nagyon értékes győzelmet arattunk a Békés felett. A Kevermes ellen is hasonló felfogású csapatot szeretnék a pályán látni.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Antal (Petrovszki Péter, Czégény Roland Lajos)

A koronavírus terjedése végett veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdán a Kormány. A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben tájékoztatott, március 11-től visszavonásig a labdarúgó bajnoki és kupamérkőzéseket zárt kapuk mögött kell megrendezni profi és amatőr szinten egyaránt.

Kiemelt kép: archív fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.