- hirdetés -

A kormány rendkívüli vészhelyzetet rendelt el a koronavírus miatt, melynek értelmében a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják, az intézkedések visszavonásig érvényesek.

A rendelet a Petőfi Művelődési Központ programjait is érinti, szám szerint négy eseményt. Elmarad a héten csütörtökre tervezett előadás, melyen Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember érkezett volna. A további rendezvények közül a péntekre tervezett Tavaszköszöntő Családi Délután és a Mozgó Mozi szombati vetítése, mivel a rendelkezés hatálya alá tartoznak, szintén elmaradnak.

Az intézmény Tavaszi Színházi Esték sorozatának Kellékes című előadásával is hasonló a helyzet, a Kern András főszereplésével játszott darabot szintén elhalasztják. További események halasztásáról egyenlőre nem érkezett információ.

A Petőfi Művelődési Központ Facebook-oldalán megírta az érdeklődőknek, hogy a jegyvisszaváltás lehetőségeiről egyeztetnek a társszervezőkkel, valamint, hogy a további programjaikról is folyamatosan tájékoztatják majd felületeiken a közösséget. Az intézmény a megszokott nyitvatartási rendben továbbra is a látogatók rendelkezésére áll.

Kiemelt kép: oroshaza.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.