- hirdetés -

Folytatódik a megyei csapatok számára a pontvadászat. Mindkét csapatunk hazai környezetben fogadja soros ellenfelét.

Péntek esti presztizsmeccs

A megyei I. osztályban a 16. fordulót rendezik meg a hétvégén. Az OMTK-ULE már pénteken pályára lép. A villanyfényes mérkőzésen szomszédvári rangadóra kerül sor az ULE-Sportcentrumban.

OMTK-ULE 1913 – Nagyszénási SE (ULE-Sportcentrum, március 6., 19 óra)

A két 12 ponttal rendelkező gárda összecsapása remek mérkőzést ígér. Az orosháziak a tavaszi nyitányon 7:1-re verték a Jaminát, míg a szénásiak hazai pályán 6:1-re kikaptak a Bcs. 1912 Előre II. ellen.

Buza Barnabás, az Orosháza edzője: – Örültem a jaminai győzelmünknek és a játékkal is elégedett voltam, ám majd a pénteki mérkőzés fogja megmutatni, hogy valójában merre is tartunk. Ha nyerünk, akkor jó irányba haladunk. Bár valóban presztízsmérkőzésről beszélhetünk, ám a két egyesület között egyre barátibb a kapcsolat, már nem nevezném annyira kiélezettnek. Óvatos vagyok, de a Nagyszénás ellen más célunk nem is lehet, mint a három pont megszerzése. Deli Lajos eltiltás, Kasuba Dániel sérülés miatt nem lehet majd velünk, egyébként erős és bő keretből válogathatok.

Tasi Róbert, a Nagyszénás szakvezetője: – Nem lesz egyszerű feladatunk, az edzőmérkőzésen is kaptunk tőlük kilenc gólt. Ha az őszi eredményekből indulunk ki, akkor bizakodhatunk, hiszen a bajnokságban és a kupában is ikszeltünk velük, a hazai bajnokin pedig az eredményt megfordítva győztünk. A játékban és akaratban kell sokat javítani, sajnos Békéscsabán pár játékosunk nem tartotta be azt, amit kértem. Nem vagyunk olyan szinten, hogy elég, ha csak néhány játékos teszi oda maximálisan magát. Ha mindenki, egységesen küzd majd, akkor az egy pontot megszerezhetjük. Zábrák Zoltán kisárgult, Godár György az achillesét, Juhász Norbert a bokáját fájlalja.

A mérkőzés játékvezetője: Baráth János (László István Sándor, Krisán János)

A bajnokaspiráns terhével

A megyei II/B. osztályának 17. fordulójában az OMTK-Rákóczi vasárnap délután fogadja a Békési FC csapatát. Az esőzések miatt a találkozót az ULE-Sportcentrumban játsszák.

OMTK-Rákóczi – Békési FC (ULE-Sportcentrum, március 8., 14.30 óra)

A telepiek 40 ponttal rendelkeznek, a vendégek neve mellett 26 egység áll. Az előző fordulóban a telepiek Lőkösházán nyertek 2:0-ra, míg a békésiek hazai pályán győzték le 4:3-ra a sereghajtó Bucsát.

Kvasznovszky József: – Gyors támadókkal rendelkező, jó csapat látogat hozzánk. Békésen nehezen sikerült legyőzni őket, a vasárnapi mérkőzésen is a három pont begyűjtése a célunk. Igyekszünk a mérkőzés elejétől ebben a szellemben játszani.

A mérkőzés játékvezetője: Modes Ottó Péter (Bozó Norbert, Nagy Gábor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.