- hirdetés -

Ebben a szezonban utoljára, szám szerint ötödik alkalommal játszanak az orosházi női kézilabdázók a Kecskemét ellen. A védekezésükre most is támaszkodhatnak, de jobb helyzetkihasználásra lesz szükség az első tavaszi sikerhez.

A tavaszra jelentősen átalakult Kecskemét az első fordulóban fontos alsóházi rangadót nyert és visszavágott a Balmazújvárosnak, míg Kispestről is egy ponttal távoztak Varga József tanítványai. A Göd ellen már pont nélkül maradtak.

Ami az egymás elleni mérleget illeti a vasárnapi találkozó lesz az ötödik összecsapása a két együttesnek egymás ellen. A mérleg orosházi szempontból egy vereség, egy döntetlen és két győzelem. Az egyetlen verséget januárban a Liga Kupában szenvedték el Vágó Attila tanítványai.

Eltérő célokkal, de fontos találkozónak számít mind a két csapatnak a vasárnapi. A Kecskemét esetleges győzelmével leszakadna a kieső zónától, míg a mieink megkezdhetik a felzárkózást a középmezőnyhöz, de három vereség után nem ultolsó szempont az önbizalom szerzése is.

A március 1-jén 15 órakor kezdődő idegenbeli mérkőzés előtt a klub Facebook-oldalán a lábadozó Wéninger Alexa is elmondta véleményét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.