- hirdetés -

Ismét pattog a labda a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Mindkét csapatunk idegenben kezdi meg a pontvadászatot.

A megyei I. osztály 7. helyén álló OMTK-ULE 1913 csapata február 28-án Jaminában lép pályára. A vendéglátó békéscsabaiak az utolsó helyről várják a mérkőzést, egy pont a két csapat közti különbség. A bajnokságban már kétszer találkoztak egymással a felek. Augusztus 16-án Jaminában az orosháziak 2:0-ra megnyerték a mérkőzést, majd október 5-én az ULE-Sportcentrumban 1:1 lett a találkozó végeredménye.

Bcs. Jamina SE – OMTK-ULE 1913 (Békéscsaba, február 28., 14.30 óra)

Pozsár Gábor, a Jamina edzője: – A téli időszakban nagyrészt kispályán készültünk, csupán hétfőnként tudtunk az Előre műfüves játékterén készülni. Az utolsó edzőmeccsünk előtt leszakadt az eső, emiatt nem játszhattunk a jaminai pályán, ahol a világítás híján nem tudtunk esténként edzeni. Mindenki becsületesen elvégezte a dolgát, a körülményekhez képest nagy létszámmal vettünk részt az edzéseken. A keretben kevés változás történt, kapusposzton Harman Józseffel erősödtünk. Bencsik Csaba és Darányi Dávid eltiltás miatt hiányozni fog a szombati mérkőzésről, emiatt kevesen leszünk a kispadon. Azon leszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Bár nem vagyunk tökéletes erőnlétben, ezt lelkesedéssel igyekszünk majd kompenzálni.

Buza Barnabás, az Orosháza edzője: – A rapszodikus edzőmérkőzéseink miatt kíváncsiak várom, hogy a bajnoki nyitányon melyik arcát mutatja majd a csapat. Az edzésmunka nem utalt arra, hogy ilyen hullámvasútra ülünk majd. A keret téli frissítése jól sikerült, reményeim szerint az új játékosok meghálálják majd a beléjük vetett bizalmat. Deli Lajos eltiltása miatt kihagyja a szombati találkozót, de mivel sérültünk nincs, így bő kerettel tudunk útra kelni. Kiemelt mérkőzés előtt állunk, talán túlságosan is jól ismeri egymást a két csapat. Számunkra fontos lenne egy jó rajtot megcsípni, és bízom benne, hogy a játékosainkban meg lesz az a plusz, ami a győzelem megszerzéshez szükséges, így sem számítok azonban könnyű meccsre.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Mihálik Pál, Baranya Tamás)

A megyei II/B. csoportban az OMTK-Rákóczi az első helyről várja a határmenti találkozót. A vendéglátók a 12. helyet foglalják el a tabellán. Ősszel többszöri időpont egyeztetés után sem érkezett meg a Lökösháza Orosházára, így a napokban szövetségi döntés alapján a Rákóczi megkapta a 3 pontot és 3:0-s gólarányt írhat jóvá a táblázaton.

Lőkösháza – OMTK-Rákóczi (Lőkösháza, március 1., 14.30 óra)

Kvasznovszky József: – Annak ellenére, hogy több hiányzónk lesz, győzelmi reményekkel lépünk pályára Lőkösházán a tavaszi szezon nyitó mérkőzésén.

A találkozó játékvezetője: Hajdú Dávid. Asszisztens: Sándor Gergő.

Hír még az ULE háza tájáról, hogy hétközben sikeresen vette az akadályt az ULE két utánpótlás csapata.

NB III. Dél-Kelet U-17, 14. forduló: Orosházi MTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC 3 – 2

Gólszerzők: Szűcs (2), Kvak ill. Becsek, Szántó.

NB III. Dél-Kelet U-19, 14. forduló: Orosházi MTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC 7 – 5

Gólszerzők: Szabó Á. (4) Fehér (2), Rácz ill. Győrfi (3), Balog (öngól), Kelemen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.