- hirdetés -

Két kérdésre kerestünk választ az orosházi sportolók között. Mit tenne a karácsonyfa alá, avagy mire volt legbüszkébb ez évben, valamint milyen tervei, céljai vannak az új évre? Orosházi és a városból elszármazott ismert sportolókat kérdeztünk.

Zvolenszki Vivien, a Csorvás női csapatának labdarúgója:
– Nagyon örülök, hogy idén szerepelhettem az NB II-es futsal bajnokságban, a Csorvás csapatát erősítem. Sajnos lett egy kisebb sérülésem, így nem vagyok elégedett a teljesítményemmel. A 2020-as év legyen sérülésmentes, és kívánok az összes sportbarátnak sikeres szereplést.

ifj. Zsiga Zsolt, az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület válogatott versenyzője:
– Az idei évem két legmeghatározóbb eredménye az Európa-válogatottba való bekerülés és az Európa Kupa 3. helyezés volt. A következő évre is azt tűztem ki – amit szinte minden évben – hogy jobb legyen, mint az idei!

Silye Erik, a Mezőkövesd NB I-es labdarúgója:
– Az első NB I-es gólomra vagyok a legbüszkébb, ráadásul ezzel győztünk az Újpest vendégeként! Lépcsőről lépcsőre szeretek célokat kitűzni, 2020-ban szeretnék továbbra is stabilan játszani és jó teljesítménnyel felhívni magamra a figyelmet. Ha ez összejön, talán a következő alkalommal már merészebb célkitűzéseim is lesznek.

Győri Szabolcs, az OSE sakkozója:
– A legjobb eredményem idén a Győri Antal Emlékverseny megnyerése volt, ez különösen fontos számomra. Ezen kívül a békésszentandrási 24 órás megmérettetés 2. helyét emelném ki. Az Orosházi Sakk Egyesület ebben az évben újabb versenyt rendezett, amellyel a csapat egykori játékosára, Szilágyi Józsefre emlékeztünk. A következő évben szeretnék több versenyre eljutni, saját versenyeink népszerűségét még tovább növelni, valamint a csapatbajnokságon sikeres tavaszi szereplést várok. Továbbra is kiemelt fontosságú a gyereksakkozás népszerűsítése városunkban.

Nagy Nándor, a ZSPOVE vívóedzője:
– Kétség kívül a magyar bajnoki ezüstérem a legkomolyabb idei eredmény, hiszen a 60 éves klubunk első magyar bajnoki érme. Ha önző akarok lenni, akkor viszont azt mondanám, hogy arra vagyok a legbüszkébb, hogy idén dolgozhattam a felnőtt világbajnokságon számítógépes bíróként. Itt életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam. A célok töretlenek, hiszen a sportban mindig van feljebb és örökké lehet fejlődni. Lépésről lépesre erősödik és fejlődik egyesületünk. Úgy gondolom, jó úton járunk és a cél, hogy ne térjünk le, csak menjünk tovább előre!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.