- hirdetés -

Újabb állomásához ér Paulik Ferenc Feco beszélgetős estje. A fejjel festő fiatal december 30-i vendége Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője lesz.

Immár harmadik alkalommal hívja életre Paulik Feco beszélgetős estjét. Célja, hogy kötetlenül, baráti közösségben lehessen az elfogadásról, a másságról és a fogyatékkal élők mindennapjairól beszélgetni. Második estjén Tóth Károly volt a vendége, aki két évesen egy lejárt vakcina miatt vált mozgásában és beszédkészségében korlátozottá.

A szegedi tolószékes táncos elkápráztatta a közönséget produkciójával és bölcs gondolataival.
– Sokszor elgondolkodtam, hogy mi lett volna, ha én futok a csajok után, néha akár előlük. De rájöttem, hogy esélyt kaptam az élettől, ezt el kellett fogadnom. Rájöttem, hogy ez az állapot amit kaptam a Jóistentől, fel tudom fogni áldásként. Szögedi csávó vagyok, és enélkül nem kerülhettem volna fel Budapestre, ahol kiérdemeltem a mostani életemet, barátaimat, munkahelyemet, és azt, hogy táncos lehetek, amiért élek-halok. Hiszen nagyon szeretnék az embereknek valami lelkemből fakadót átnyújtani. A fővárosban pedig nagy kanállal habzsolom az életet – mesélte a nyári beszélgetős esten Tóth Karcsi.

Az idei utolsó összejövetel vendége Papp Szabolcs lesz, aki szintén kerekesszékes. A Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője teljes életet él családjával, még autót is vezet. Feco azért kérte fel beszélgetőtársának, mert úgy véli, egyformán szemlélik a világot.
– Hasonlóan áll hozzá az élethez mint én, mert többek között a szeretet vezérli. Én is erre törekszek, hogy mindenkinek szeretetet adjak, mert akkor én is azt kapok – nyilatkozta Feco.

Ahogy az eddigiekben, most is az Amadeus Kávéházban várja beszélgetőtársait Feco, december 30-án, 16 órai kezdettel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.