- hirdetés -

Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által életre hívott teremlabdarúgó tornán közel százan rúgták a bőrt.

A GYIÖK harmadik éve rendezi meg december elején az általános iskolák számára a Mikulás Kupa elnevezésű labdarúgó tornát. A szervezők ezúttal is a 3-4. évfolyamok, valamint az 5-6. osztályosok részére adták meg a lehetőséget az önfeledt focizásra. A gyerekek éltek a lehetőséggel.

Mint azt Rácz Enikő, a GYIÖK Táncsics iskola képviselője elmondta, a cél ezen a napon a mozgás, az önfeledt játék és nem az eredmény volt. Ma mindenki nyert – tette hozzá.

A déli órákban két korcsoportban hirdettek végeredményt. A 3-4. osztályosok versenyét a Czina iskola nyerte, az 5-6. osztályosok bajnokságán a Vörösmarty iskola bizonyult a legjobbnak.

Eredmények (3-4. osztályosok):

Evangélikus iskola – Református iskola 0-2, Eötvös iskola – Czina iskola 0-1, Evangélikus – Eötvös 1-1, Református – Czina 0-1, Evangélikus – Czina 0-0, Eötvös – Református 1-2.

Végeredmény: 1. Czina iskola 7 p., 2. Református Iskola 6 p., 3. Evangélikus iskola 2 p., 4. Eötvös iskola 1 p.

A torna gólkirálya: Kocsis Dávid (Czina iskola)

A torna legjobb kapusa: Szabó Roland (Czina iskola)

Eredmények (5-6.osztályosok):

Eötvös – Rákóczitelep 3-1, Czina – Evangélikus 0-3, Református – Vörösmarty 1-1, Czina – Rákóczitelep 0-1, Eötvös – Vörösmarty 0-3, Református – Evangélikus 2-2, Evangélikus – Vörösmarty 1-1, Eötvös – Czina 4-0, Református – Rákóczitelep 2-0, Rákóczitelep – Evangélikus 0-2, Eötvös – Református 0-1, Vörösmarty – Czina 9-0, Eötvös – Evangélikus 1-3, Czina – Református 0-5, Rákóczitelep – Vörösmarty 0-5

Végeredmény: 1. Vörösmarty iskola 11 p., (+17 gólarány), 2. Református iskola 11 p. (+8 gólarány), 3. Evangélikus iskola 11 p., (+7 gólarány), 4. Eötvös iskola 6 p., 5. Rákóczitelep 3 p., 6. Czina iskola 0 p.

A torna gólkirálya: Bánki-H. Gergely (Vörösmarty iskola)

A torna legjobb kapusa: Zanócz Noel (Vörösmarty iskola)

A mérkőzéseket az OMTK-ULE fiatal labdarúgói vezették: Kun Bence, Halász Zsombor, Kolozsvári Csaba és Fehér Bence.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.