- hirdetés -

Papíron újabb kötelező győzelem vár az orosházi női kézilabdázókra. A jótékonyság jegyében zajló bajnoki mérkőzésen az utolsó előtt Dunakeszi ellen lépnek pályára.

Az ONKC következő ellenfele a Magyar Kézilabda Szövetség felkérésére, az utolsó pillanatban nevezett be az NB I/B-s bajnokságba, a tavalyi bronzérmes Nyíradony visszalépése miatt. Nem volt egyszerű dolga a Pest megyeieknek, rövid idő állt a rendelkezésükre keretük megerősítésére.

Négy ponttal jelenleg a tabella 11. helyét foglalja el a Dunakeszi. Legyőzték a Tempo és a Balmazújváros együttesét is. A közép és élmezőnyhöz tartozó csapatok dolgát nem igazán nehezítették meg.

Ezek fényében nem nagy elvárás a felnőtt együttestől, hogy az ősz utolsó bajnoki mérkőzésén győzelemmel vonuljanak le az Eötvös-csarnok pályájáról. A múlt héten a Tempo ellen bebizonyították Bíró Petráék az esélyesség terhét is képesek elviselni, erre lesz szükség a vasárnap esti összecsapáson is.

– Egész ősszel sérülésekkel, betegségekkel küszködtünk. Sajnos most sem volt másként, de összeszorított foggal is hoznunk kell az utolsó bajnokit. A héten az edzéseken azt mondtam a lányoknak, hogy a Dunakeszit sem szabad félvállról vennünk. Ellenfelünket megtisztelve, teljes erőbedobással kell játszanunk, ahogy a Tempo ellen tettük – fogalmazott Vágó Attila vezetőedző, utalva arra, hogy térdsérülés miatt Nemes Nóra csak a pálya széléről figyelheti a mérkőzést.

A találkozó a jótékonyságról is szól majd, hiszen a Magyar Vöröskereszt orosházi szervezetével közösen a klub gyűjtést szervez. Aki a december 8-án 17 órakor kezdődő meccsre tartós élelmiszert vagy használható játékot (például társasjáték, mesekönyv) ingyen belépőt kap.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.