- hirdetés -

Sikerrel indult rajzpályázaton az Eötvös József Katolikus Általános Iskola két tanulója, Csete Iringó és Mile Dzsesszika. Alkotásukkal a második, illetve a harmadik helyen végeztek, így pénzjutalomban részesültek, amit osztálykirándulásra költenek.

A rajzpályázatot a Bonduelle Central Europe Kft békéscsabai üzeme hirdette meg „A család kedvenc zöldségei” címmel. A cég tevékenységében fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a verseny célja is az volt, hogy felhívják a figyelmet a napi zöldségfogyasztás fontosságára.

A pályázatra benevező diákok két téma közül választhattak: Milyen zöldségből fogyasztotok a legtöbbet? vagy Hogy néz ki egy családi vacsora nálatok? A választ A/3-as méretben, tetszőleges technikával kellett elkészíteni.

A nyertesek osztálytársaikkal (Fotó: iskola)

Az ünnepélyes eredményhirdetésre november 7-én került sor Békéscsaba polgármesterének, Szarvas Péternek a jelenlétében. Külön értékelték az óvodás, az alsó és felső tagozatos pályamunkákat.

Csete Iringó 2., Mile Dzsesszika 3. helyezést ért el. Mindketten az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 6. a osztályos tanulói. A második helyezett jutalma 45 000 Ft, a harmadik helyezetté 30 000 Ft. A nyert összeget osztálykirándulásra fordíthatják. A két dobogóst emellett november 12-én, az országos verseny zárásaként Nagykőrösön látták vendégül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.