- hirdetés -

Megyei ranglista versenyen játszottak az Eötvös DPSE újonc és serdülő korosztályú versenyzői Békésen. Mind a négyen kellő önbizalommal és nagy játékkedvvel álltak az asztalhoz.

Békésre utaztak az Eötvös DPSE újonc- és serdülőkorú játékosai, ahol egy megyei ranglista versenyen mutathatták meg ügyességüket és az elmúlt hetek kemény edzéseinek eredményeit. Összesen négy versenyző képviselte az egyesületet.

Az Eötvös DPSE beszámolója szerint a három újonc versenyző közül a 2007-es születésű Varga Balázs mérkőzést nyert a csoportküzdelemben. A mindössze fél éve asztaliteniszező, 2006-os születésű Bárdos Botond is nyert mérkőzést, ő kis szerencsével akár a főtáblára is kerülhetett volna.

A szintén 2006-ös születésű Olasz Ádám jó játékkal menetelt, egészen a negyeddöntőig jutott. Végül a legjobb négy közé jutásért esett ki. A serdülő korosztályban versenyző Farkas Tamás is magabiztosan, jó játékkal harcolta ki a főtáblára kerülést.

Ezt követően ismét közel állt a nagy meglepetéshez, hiszen egy rendkívül szoros, kiélezett meccsen szenvedett csak vereséget a legjobb négy közé jutásért az országos ranglistán huszadik helyen álló Molnár Leventétől, 3-1 arányban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.