- hirdetés -

A 13. fordulót rendezik meg a hétvégén a labdarúgó megyei I. és a megyei II/B. osztályban. Az ULE szombaton a szeghalmiakat fogadja, ebben az időben a Rákóczi Battonyán lép pályára.

Megyei I. osztály

A 8. helyen álló OMTK-ULE fogadja szombaton a 3. helyezett Szeghalom csapatát. Az előző fordulóban az ULE Szarvason szenvedett 1-0-s vereséget, a Szeghalom viszont 1-0-ra legyőzte idegenben a Gyulai FC-Termált.

OMTK-ULE 1913 – Szeghalmi FC (november 9., 13.30 óra, ULE-Sportcentrum)

Buza Barnabás, az Orosháza edzője: – Több góllal is kikaphattunk volna Szarvason, de nem lehet elvitatni, hogy ki is egyenlíthettünk volna, az utolsó negyedóra a mienk volt. A látottak alapján reális volt a szarvasiak győzelme. Őszi utolsó hazai mérkőzésünkre készülünk, melyet nagyon jó lenne három ponttal zárni. A szeghalmi egy nagyon jó, masszív, stabil csapat, ellenük a védekezésre helyezzük majd a hangsúlyt és ebből kell támadásokat vezetni. Arra kértem a fiúkat, hogy szorítsák össze a fogukat és tegyék oda magukat. Kasuba Dániel és Mazán Norbert eltiltását tölti, Deli Lajos és Barna Márton büntetése viszont lejárt.

Ekker Attila és Futaki Krisztián, a Szeghalmi FC edzőpárosa: – A Gyula ellen sokkal inkább domináltunk, mint az első közös meccsen. Ha gólokban nem is, de látszik, hogy fejlődünk, összeállt a csapatszintű védekezésük, az ellenfelünknek gyakorlatilag helyzete sem volt. Nagyobb lépés lesz, hogy a védekezésből építkezve, támadásban is jók legyünk, erre most már több hangsúlyt fektetünk. Ami a hétvégi mérkőzést illeti, nagyon észnél kell lennünk Orosházán, hiszen ellenfelünk a támadójátékot részesíti előnyben, annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem volt eredményes. Az egymás elleni első mérkőzésen adva voltak a helyzeteink, hogy megnyerjük a találkozót, de végül be kellett érnünk az egyik ponttal, most viszont nem szeretnénk pontokat veszíteni. Bondár Attila sérülése miatt nem tudott edzeni, kérdéses a játéka, viszont Futaki Krisztián már remélhetőleg tud játszani.

A mérkőzés játékvezetője: Sechna Gábor (Fűri Imre, Halma Sándor)

Megyei II/B. osztály

A 2. helyen álló Rákóczi az 5. helyezett Battonya otthonába látogat szombaton délután. Az előző fordulóban a Rákóczi hazai környezetben győzte le a Csorvást, míg a vendéglátók 2-1-re kikaptak Lőkösházán.

Battonyai TK – OMTK-Rákóczi ( november 9. 13.30 óra)

Kvasznovszky József: – A hazai pályán mindenkire veszélyes Battonyára látogatunk. A vendéglátók idegenben nem, de hazai pályán nagyon erős eredménysorral bírnak. Az elmúlt hetihez képest kicsit „vékonyabb” kerettel, de annál nagyobb elszántsággal készülünk. A győzelem megszerzésének reményében lépünk pályára és ezért mindent meg is teszünk.

Dudás Patrik góllal segítené csapatát (archív fotó)

A bajnokság góllövőlistáját 16 góllal vezető Dudás Patrik optimistán várja az összecsapást.

– Egy kimondottan kemény párharcra számítok, mivel egy jó gárdához látogatunk. A csapattól és magamtól is tökéletes játékot várok, gólokkal szeretném segíteni a csapatot. Ha odafigyelünk, akkor nem lesz probléma a mérkőzésen – véli a gólkirályjelölt.

A mérkőzés játékvezetője: Bozó Norbert (Belanka Zsolt Péter, Zsótér Róbert)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.