- hirdetés -

Újabb fordulót játszottak a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A meglepetés nélküli fordulót követően továbbra is az Edit Optika-Hungária áll az élen az Aranyodi A.B. Medica és a Geli’s-Makk7 csapatai előtt.

Az Edit Optika-Hungária hibátlanul vezeti a bajnokságot. Lövei Roland, a csapat vezetője és játékosa értékelte a gárda eddigi teljesítményét.

– Eddig sikerült minden mérkőzésünket megnyerni, melyek közül több rangadó is volt. Tavaly azonos ponttal lettünk másodikok, ami fájó volt, ezért idén úgy indultunk el, hogy lesz ami lesz, „csak” focizzunk egy jót. Korábban is ez volt a célunk, de amikor azt láttuk, hogy megnyerhetjük a bajnokságot, már mindenki kicsit jobban akarta, ez a végén görcsössé  tette a csapatot. Idén úgy gondoljuk, nem mi vagyunk a favoritok, emiatt talán még könnyedebben megy a játék. Erős a bajnokság, 5-6 csapat véleményem szerint bármikor megverheti egymást. Ha sikerülne bajnokságot nyerni, nagy öröm lenne számunkra, de továbbra is az a cél, hogy ez a baráti társaság, akik közül többen 30 éve együtt focizunk, 20 éve Hungária néven, eltölthessünk együtt pár órát hetente és élvezzük ezt a csodás sportot –fejtette ki véleményét Lövei Roland.

Eredmények:
KAZSZER FC – Liget SC 3-8
Edit Optika-Hungária – Kárai Exclusive 7-3
Montana – Aranyodi A.B. Medica 4-7
Linamar FC – Szkaliczki és Társai Kft. 0-4

A bajnokság állása:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.