- hirdetés -

A megye I és a megye II/B osztályban is a 12. fordulóra kerül sor a hétvégén. A Rákóczi szombaton hazai környezetben fogadja a Csorvást, az ULE vasárnap Szarvasra utazik.

Nehéz mérkőzések várnak csapatainkra szombaton és vasárnap.

OMTK-Rákóczi – Csorvási SK (november 2., 13.30 óra, Rákóczitelep)

A 2. helyezett Rákóczi fogadja a 6. helyen álló Csorvási SK csapatát szombaton délután Rákóczitelepen. Mindkét gárda győzelemmel a tarsolyában érkezik a mérkőzésre. A telepiek Kaszaperen arattak 3-0-ás győzelmet, míg a vendégek Csorváson győzték le 6-2-re a Lőkösházát.

Kvasznovszky József, a Rákóczi edzője: – Hatpontos mérkőzés elé nézünk. A hétvégi keretünk erősnek mondható, így minden körülmények között a győzelem esélyével és reményével lépünk pályára.

Dudás Patrik 14 góljával vezeti a bajnokság góllövőlistáját. Szombaton is gólokat várnak tőle.

– Elérkeztünk egy nagyon fontos mérkőzéshez. Hogy dobogón maradjunk, nagyon fontos lesz megnyernünk a szombati találkozót. Nehéz mérkőzésre számítok, mert egy jó társaság érkezik hozzánk. Magabiztos játékkal, nagy odafigyeléssel, tökéletes csapatmunkával  és remek egyéni teljesítményekkel nem lesz probléma a három pont megszerzése – nyilatkozta egészséges önbizalommal a gólkirályjelölt.

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Czégény Roland Lajos, Nyeste Laura)

Szarvasi FC 1905 – OMTK-ULE 1913 (november 3., 13.30 óra, Szarvas)

A Szarvas szerdán kupameccset játszott és továbbjutott (Szarvas – Balkány 2-1) a Magyar Kupa legjobb 32 csapatai közé. Mára már azt is tudjuk, hogy a kupavédő MOL Fehérvár FC látogat december 4-én a kupa  következő fordulójában Szarvasra. Örömhír még a Körös-partiaknál, hogy a továbbjutással a szarvasiak kiharcolták (Mint az MK-ban legtovább jutó amatőr csapat) a 2020. évi Amatőr Kupa döntőjében való részvétel jogát.

Ilyen előzmények után érkezik az OMTK-ULE vasárnap az Erzsébet-ligeti stadionba. A papírforma hazai győzelmet ígér, a kérdés, hogy mennyire viselte meg a hazai lábakat a szerdai kupasiker.

Buza Barnabás, az ULE szakmai vezetője: – Fordulók óta nüanszokon múlik az, hogy pontot, pontokat szerezzünk, ami nagyon bosszantó. Azon dolgozunk napról napra, hogy a kedvezőtlen tendencia megforduljon. Vasárnap is úgy utazunk Szarvasra, hogy mindent egy lapra feltéve pontot kell szereznünk.

ifj.Somogyi János, a Szarvasi FC edzője: – Nagyon remélem, hogy a kupamérkőzés fáradalmai és a sérülések (Styecz Milán, Medvegy Ákos, Balogh Gusztáv) ellenére három ponttal gyarapszik majd a számlánk, mert csak így tarthatjuk a lépést az élcsapatokkal. Abban is bízom, hogy akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, de vasárnap főszerepet kapnak, élni tudnak majd ezzel. Nem becsüljük le az Orosházát, hiszen sokkal több van bennük. Annak ellenére, hogy most éppen sereghajtók, bárkit képesek legyőzni. Ennek szellemében készültünk, a szerdai kupagyőzelem a hangulatot is megalapozta.

A mérkőzés játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (Ancsin Zoltán, László István Sándor)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.