- hirdetés -

A Göd együttesét fogadja hazai pályán az orosházi női kézilabdacsapat, ami most rendhagyó módon Hódmezővásárhelyen lesz.

Tavaly jól szerepelt a gödi együttes, egészen a végéig harcban voltak a dobogós helyezésért, végül pontazonossággal csupán a negyedik helyen végeztek a Kecskemét mögött.

Amilyen jól szerepeltek az előző kiírásban, olyan gyengén kezdték ezt a szezont, hiszen az első három fordulóban nem szereztek pontot. Előbb kikaptak a Fradi U19-től, a Pénzügyőrtől, majd a Kecskeméttől is. Mégis két győzelemmel várhatják a most szombati találkozót, hiszen a tartalékos Kispestet és a Balmazújvárost is felülmúlták Németh Lilláék.

Amiaz OXXO Energy Orosházi NKC együttesét illeti egyelőre nem nyújt stabil teljesítményt, ami abban mutatkozik meg, hogy idegenből még nem sikerült ponttal vagy akár pontokkal hazatérni.

Legutóbb Kispesten a pocsék első félidő után, hétgólos hátrányból is nyílt esély, de elfáradtunk és a végjátékban alulmaradtunk. A második játékrészben nyújtott játékra viszont lehet építeni, de hatvan percig kell jól teljesíteni.

– Szeretnénk visszatérni a helyes útra és csatlakozni az élmezőnyhöz. A jó formában lévő rutinos Göd ellen a Kecskemét elleni, valamint a kispesti mérkőzés második félidejében nyújtott kemény védekező és higgadtan támadó játékra lesz szükségünk – vázolta röviden elvárásait a csapattal szemben Vágó Attila vezetőedző.

A találkozót rendhagyó módon, teremhiány miatt Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi sportcsarnokban rendezzük október 26-án 18 órakor. A játékvezetők Dulai Ádám és Pisák Bence lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.