- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek meg a megyei I. és a megyei II/B labdarúgó bajnokságban. Az ULE itthon, a Rákóczi Kaszaperen lép pályára.

Megyei I. osztály

Két rossz passzban lévő gárda csap össze október 25-én a Gyopárosi Sportcentrumban. A vendég Gyulai FC-Termál is két vereség után érkezik Orosházára, csak úgy, mint a vendéglátók. Az ULE a 7. helyen tanyázik 6 ponttal, míg a gyulaiak a 4. helyen állnak 15 egységgel. Az orosháziak számára égetően szükség lenne már egy győzelemre, amire legutóbb augusztus 16-án volt példa.

OMTK-ULE 1913 – Gyulai FC-Termál (október 25., 18 óra, ULE-Sportcentrum)

Buza Barnabás, az Orosháza szakmai vezetője: – A csapat nagyon jól viselte a múlt heti körösladányi vereséget, nem esett össze, a hétfői tréninget is jó hangulatban végezték a fiúk. Minden csapatnak vannak nehezebb periódusai, most a gyulaiak vannak ebben a helyzetben. Nekünk jót tenne már egy győzelem, amelyre van is sanszunk. Bár Harangozó Krisztián kisárgult, Fehér Bence és Péli Tamás biztosan játszik, s velük kiegészülve masszív, gólra törő játékkal lehet esélyünk a jó játékoskerettel rendelkező gyulaiak ellen. Szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Berényi Tibor, a Gyula szakvezetője: – Nagyszénáson nekünk állt a zászló, különböző okokból mégis pont nélkül maradtunk. Átbeszéltük a tanúságokat az öltözőben, és szeretnénk visszatalálni a győzelem útjára. Ha jó mentalitással szállunk be, ahogy eddig is tettük, és a helyzetkihasználásunk javuló tendenciát mutat, akkor képesek leszünk begyűjteni mindhárom pontot, melyre azért van nagy szükségünk, hogy az élbolyban maradhassunk. Az Orosháza elleni hazai meccset magabiztosan hoztuk le, de abból messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Fegyelmezetten, maximális hozzáállással kell tennünk a dolgunkat annak érdekében, hogy eredményesen zárhassuk a mérkőzést. Sajnos nem számíthatunk az eltiltott Czirok Józsefre és a „kisárguló” Zsömbörgi Mártonra, mindenki más hadra fogható.

A mérkőzés játékvezetője: Modes Ottó Péter (Bozó Norbert, Halma Sándor)

Megyei II/B osztály

A Rákóczi szombaton a sereghajtó Kaszaperhez látogat. A papírforma biztos telepi győzelmet ígér, de aki járt már Kaszaperen az tudja, hogy a hazaiak nem adják könnyen a pontokat. A Rákóczi a 2. helyen áll a tabellán 22 pontjával, míg a vendéglátók a 16. helyet foglalják el 4 megszerzett ponttal.

Kaszaper – OMTK-Rákóczi (október 26., 14.30 óra, Kaszaper)

Kvasznovszky József (OMTK-Rákóczi): – A két csapat hagyományai miatt rangadónak tekinthető a mérkőzés. Nem téveszt meg bennünket a hazaiak szereplése, nehéz mérkőzésre számítok. Célunk a három pont megszerzése.

– Nehéz meccsre számítok, jó csapattal nézünk szembe, ne tévesszen meg senkit a bajnokságban elfoglalt helyezése. Természetesen a három pontért utazunk Kaszaperre és reményeim szerint sikerülni is fog megszerezni – nyilatkozta a csütörtöki edzést követően  Buczku Dominik, a Rákóczi védőjátékosa.

A mérkőzés játékvezetője: Bozó Norbert (Szabó Csaba Pál, Kvasz Nikolett)

archív fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.