- hirdetés -

A 10. fordulót rendezik meg a labdarúgó megyei I. és a megyei II/B bajnokságban. A Rákóczi a Medgyesbodzást fogadja szombaton, az ULE a Körösladány vendégeként lép pályára.

Megyei I. osztály

Nehéz mérkőzés vár az OMTK-ULE csapatára a megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójában. A 2. helyezett Körösladány vendégekét lép pályára Buza Barnabás csapata.

Körösladányi MSK – OMTK-ULE 1913 (Körösladány, október 19., 14.30 óra)

Fodor Sándor (Körösladány): – Többre tartom az Orosházát annál, amit a táblázaton elfoglalt helyezése elárul. Sok fiatal, gyors, jól kontrázó játékos szerepel a soraikban, akik agresszív stílusban játszanak, éppen ezért nem is könnyű ellenük futballozni. Meg kell találnunk a réseket a védelmükön, ha sikert akarunk elérni. Nem lehet hibázni, mindent elkövetünk majd annak érdekében, hogy begyűjtsük a pontokat.

– A csapat hozzáállásával az egész heti teljesítményt látva úgy érzem, nem lesz gond, érzem a csapaton, hogy „pontosan” távozunk Körösladányból – nyilatkozta Kasuba Dániel játékos.

Buza Barnabás: – Megpróbáltuk túltenni magunkat az előző heti balszerencsés mérkőzésen, remélhetőleg ez szombaton maradéktalanul meg is történik. Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, próbálunk más harcmodorban és szerkezetben pályára lépni. Szeretnénk minimalizálni az egyéni hibákat, mert arra számítunk, hogy a ladányiak támadófocija dominál majd, ezzel együtt nem feltartott kézzel megyünk, a mi helyzetünkben már az egy pont is bravúr lenne.

A mérkőzés játékvezetője: Benyovszki Zoltán (Sechna Gábor, Szántó Simon Péter)

Megyei II/B osztály

A bucsai 7-3-as siker után újabb győzelemre készül a Rákóczi a megyei II/B osztályban. Erre minden esélye megvan, hiszen a papírforma alapján megvan az esélye az újabb sikerre. A Rákóczi a 4. helyen áll a bajnokságban 19 ponttal, míg a vendégek 16 ponttal a 6. helyen állnak.

OMTK-Rákóczi – Medgyesbodzás SE (Rákóczitelep, október 19., 14.30 óra)

Kvasznovszky József: – Az elmúlt bajnokságban a Medgyesbodzás ellen volt az eddig legnehezebb mérkőzésünk. Ennek szellemében készülünk és minden tőlünk telhetőt megteszünk a három pont itthon tartása érdekében.

– Nagyon nagy feladat vár ránk, mivel ha az élmezőnyben akarunk maradni, akkor muszáj megnyerni ezt a fontos találkozót. Nagyon oda kell figyelnünk, mivel az élbolyhoz tartozó csapat érkezik hozzánk. Bízom magunkban, megfelelő hozzáállással sikeresen fogjuk venni az akadályt – nyilatkozta az elmúlt találkozón három gólt szerző Dudás Patrik.

A mérkőzés játékvezetője: Bakos József (Bozó Norbert, Megyesi Norbert)

Archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.