- hirdetés -

Páratlan bravúrt hajtott végre október 12-én az Orosházi FKSE-Linamar ifjúsági kézilabdacsapata. A fiatal sportemberek kiváló teljesítményt nyújtva, a papírformára alaposan rácáfolva győzték le a MOL-Pick Szeged dobogóra pályázó csapatát.

Október 12-én ezúttal az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági csapataié volt a terep, miután a felnőttek a hét közben játszották le soron következő bajnokijukat a MOL-Pick Szeged ellenében. A világsztárokból álló szegedi egyesület korosztályos csapatai sem ígérkeztek könnyű kihívásnak.

A serdülő fiúk ezúttal vereséget szenvedtek hazai pályán, ám az ifjúsági együttes tagjai kiváló teljesítménnyel lepték meg vendégeiket és örvendeztették meg közönségüket. Kovács Attila csapata már a félidőre is kétgólos előnyt alakított ki, 16-14-gyel vonulhattak pihenőre a felek.

A második játékrészben sikerült megtartaniuk előnyüket, végül 33-31-re győzték le az ufjúsági bajnokságban dobogóra is esélyes szegedieket. Andrikó Ádám, Arnóczki Martin, Kiss Axel és Molnár Gergő is hat gólig jutott.

Orosházi örömünnep a szegedi ifisták legyőzése után (Fotó: ofkse.hu)

– Hatalmas bravúrt hajtottak végre a fiúk! Jobban akarták a győzelmet ellenfelüknél, ezért sikerült legyőzni az ország egyik legerősebb ifjúsági csapatát. Le a kalappal előttük, gratulálok a játékosaimnak a nagyszerű teljesítményhez! Szerénynek kell maradni és akkor szép sikereket érhetünk még el a bajnokságban, de csak akkor, ha ilyen szellemben kézilabdázunk – értékelt a klub honlapján Kovács Attila vezetőedző.

Az orosházi fiatalok október 17-én játsszák következő mérkőzésüket, csütörtökön Debrecenbe, a DEAC otthonába látogatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.