- hirdetés -

Újra hazai pályán játszanak az orosházi női kézilabdázók október 12-én. Az ellenfelük ezúttal is a Kecskemét lesz, akik legutóbb a Magyar Kupában éppen az ONKC ellen jutottak tovább.

A negyedik fordulót rendezik az NB I/B keleti csoportjában, az orosháziak ezúttal a Kecskeméti NKSE együttesét fogadják az Eötvös-csarnokban. Legutóbb is a Hírös városiak látogattak a városba, a Magyar Kupa-találkozó 29-29-cel végződött, ami a vendégeknek kedvezett.

A Kecskemét jelenleg gólkülönbségének köszönhetően éppen az OXXO Energy Orosházi NKC előtt, a nyolcadik helyen foglal helyet. Hazai pályán nem kapott még ki ebben a szezonban az ONKC, Vágó Attila tanítványai ezt szeretnék megőrizni a mostani hétvégén is.

– Elsődleges célunk, hogy revansot vegyünk a Magyar Kupa miatt. Lelkes szurkolóink előtt, hazai pályán a két pont megszerzésén kívül másra nem is gondolhatunk. Bízom benne, hogy a múlt héten mutatott védekezés és kapusteljesítményt át tudjuk menteni. Támadásban jóval több és gyorsabb játék kell majd a csapattól. Fontos lesz, hogy az ellenfelünk egyik legjobbjával, a hálóőr Pálinkás Viktóriával szemben pontosan célozzunk – foglalta össze gondolatait a hétvégi meccsel kapcsolatban Vágó Attila.

A mérkőzés október 12-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Az összecsapást a Garai Balázs-Varasdi Levente játékvezető páros vezeti majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.