- hirdetés -

Szombaton két mérkőzést is láthatnak az orosházi szurkolók. Kora délután Rákóczitelepen, este pedig Gyopároson pattog a labda.

A megyei I. és a megyei II/B osztályban is a 8. fordulót rendezik október 5-én. Mindkét orosházi csapat hazai környezetben fogadja soros ellenfelét.

A megyei II/B osztályban a Rákóczi az elmúlt fordulóban elvesztette veretlenségét 4-3 arányban a listavezető Gyomaendrőd otthonában. A Köröstarcsa ilyen arányban győzte le hazai környezetben a sereghajtó Lőkösházát. A telepiek 13 pontjukkal az 5. helyről várják a mérkőzést, a vendégek 7 ponttal a 10. helyen állnak.

OMTK-Rákóczi – Köröstarcsai KSK (október 5., Rákóczitelep, 15 óra)

Kvasznovszky József: – A középmezőnyhöz tartozó Köröstarcsa érkezik hozzánk. Helyzetünket nehezíti, hogy Elekes súlyos térdsérülést szenvedett, rá nem számíthatunk. Rajta kívül több, kisebb sérüléssel bajlódó játékosunk van, de bízom a felépülésükben. Bevethető cserejátékosunk nem igazán lesz. A baljós előjelek ellenére győzelmet várok a csapattól.

– A tavalyi két megye 3-as bajnok összecsapásán hazai győzelmet várok. Számunkra ismeretlen tarcsai alakulat idegenben nem túl acélos, de nem írhatjuk le őket. Sajnos lesznek hiányzóink, akik nélkül mind a védekező, mind a támadó szekciónk megérzi hiányukat. Ettől függetlenül remélem, erőben és akaratban felülmúljuk vendégeinket és rúgott gólokban gazdag mérkőzésen örvendeztetjük meg szurkolóinkat – nyilatkozta egészséges önbizalommal Dobi Balázs, a Rákóczi rutinos játékosa.

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Zoltán (Petrovszki György, Juhász Levente).

Két csalódott gárda csap össze szombaton este az ULE sportközpontjában, Gyopároson. Az előző fordulóban mindkét csapat súlyos vereséget szenvedett. Az ULE hazai környezetben kapott ki 8-0-ra a Békéscsaba tartalékjaitól, a vendégek szintén hazai pályán kaptak ki 6-2-re a Szeghalomtól. A kérdés, melyik csapat áll talpra a 8. fordulóban?

OMTK-ULE 1913 – Jamina SE (október 5., ULE-Sportközpont, 17.30 óra)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: – Lement az első kör a bajnokságban és már látható, hogy ketté szakadt a mezőny. Ez jó, vagy nem jó, azt döntse el mindenki maga! A Jamina, a Nagyszénás és mi külön csatát fogunk vívni  egymással a pontokért. Az elmúlt heti vereség utáni napokban rossz volt a  hangulat, de az első edzésen már arra törekedtünk, hogy minél gyorsabban átlendüljenek a srácok. Szombatra rendben leszünk. A Jamina is úgy jön, hogy hol, ha nem itt tudna pontot vagy pontokat szerezni, ezért nagyon oda kell figyelnünk.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A Jamina ellen mindig szoros meccseket játszunk. Itthon, saját környezetünkben, a jó minőségű pályánkon nem lehet más eredmény, csak a győzelem. Ennek érdekében mindent meg kell tennünk és az adódó helyzeteinket értékesítenünk kell – nyilatkozta a mérkőzésre készülve Fehér Bence középpályás.

A találkozó játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (László István Sándor, Kiss Tibor).

(Kiemelt kép: Archív fotó)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.