Bemutatkoznak a jelöltek: 3. és 4. számú egyéni választókerület

3. számú egyéni választókerület jelöltjei

Baki Zoltán

MSZP (pártonkívüli)
- hirdetés -

Együtt Orosházáért! – Városunk életét meghatározza elérhető szolgáltatásainak színvonala is. Elöregedő közösségünkben nincs kinek átadni a szakmai tudást, tapasztalatot. Sorsára hagyottan leépül környezetünk! A szorgalommal végzett iparos munkának legyen ismét becsülete! A város biztosítson a fiataloknak tisztes megélhetést, köztereink, utcáink rendben tartásához pedig emberi és anyagi erőforrást!

Kovács Lajos

Közösen Orosháza Városáért–Jobbik– Demokratikus Koalíció–Momentum– Mindenki Magyarországa

Kovács Lajos orosházi születésű, három gyermek édesapja vagyok. A GYSZC Kossuth Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában dolgozom, mint karbantartó. Be kívánom bizonyítani az itt élőknek, hogy lehet becsületesen és egyenesen is politizálni. Szolgálni fogom a kerületben lakókat és valamennyi orosházit, nem pedig élősködni rajtuk.

Németh Béla

FIDESZ-KDNP

Orosházán születtem, három fiam van és egy unokám, 1990 óta képviselem a 3-as körzetet. Voltam alpolgármester, polgármester, jelenleg a testvérvárosi kapcsolatokat segítő tanácsnokként dolgozom, az Ipartestület elnöke vagyok. A térség fejlesztése szívügyem, a későbbiekben is igyekszem a lehetőségeket megragadni. Feladatomnak tartom a helyi hagyományok, értékek megőrzését, s legfőképp a lakosság érdekeinek képviseletét.

4. számú egyéni választókerület jelöltjei

K. Tóth László

Közösen Orosháza Városáért–Jobbik– Demokratikus Koalíció–Momentum– Mindenki Magyarországa

K. Tóth László 51 éves vagyok. Születésem óta itt élek és dolgozom. Az Orosfarm Zrt. műszaki vezetője vagyok. Két gyermekem és egy unokám van. Zenész, őstermelő, evangélikus presbiter és gondnok, felügyelőbizottsági elnök vagyok. Szeretek sportolni, teniszezni. Célom, hogy segítsek mindenhol, ahol szükségét látják, ahol a józan, kiegyensúlyozott gondolkodás érték. Én a szemléletváltásra szavazok!

Kovács Magdolna

MSZP (pártonkívüli)

Együtt Orosházáért! ‒ Látom, hogy a kilátástalan jövő elől gyermekeink milyen nagy számban kényszerülnek külföldre. Önkormányzati képviselőként azért fogok harcolni, hogy a családok ne szakadjanak szét, a szüleink ne maradjanak magukra. Ehhez a fiatalok számára önkormányzati bérlakásokat, kikapcsolódási, képzési lehetőségeket, közösségi programokat, családbarát szolgáltatásokat kell biztosítanunk!

Lövei Ferenc

FIDESZ-KDNP

Informatikai vállalkozást vezetek. 2006 óta képviselőként szolgálom városunkat. Elhivatott környezet- és állatvédő vagyok, szívemen viselem a Szikhát Kutyamenhely lakóinak sorsát. Támogatom a megújuló és zöld energia minél szélesebb körű alkalmazását. Fontosnak tartom a rendszeres beszélgetéseket gondjainkról, sikereinkről, terveinkről. Törekszem, arra, hogy megválasztásom esetén munkámmal rászolgáljak az Önök bizalmára.

Tóth Kálmán

független

Tóth Kálmán, 66 éves vagyok, nős, két leány édesapja. 18 évig dolgoztam az Orosházi Üveg- gyárban különböző munkakörökben, majd 1990–2017-ig, nyugdíjazásomig a Guardian gyárában termelésprogramozás vezetői beosztásban. A körzetet jól ismerem, magam is itt élek. Mindig szerettem az embereknek segíteni problémáik megoldásában. Célom, hogy körzetemben minél több elégedett ember legyen. Tegyünk együtt Orosházáért!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.