- hirdetés -

Az orosházi mérkőzéssel kezdődik a megyei I. osztály 7. fordulója. Az ULE pénteken villanyfényes mérkőzésen fogadja a Bcs. 1912 Előre II. csapatát.

Két fiatal, agilis gárda csap össze péntek este a gyopárosi sportközpontban.

OMTK-ULE 1913 – Bcs.1912 Előre II. (Gyopáros, szeptember 27., 19 óra)

Az előző fordulóban az ULE Szeghalmon szerzett értékes pontot, míg az Előre vereséget szenvedett Körösladányban. A tabellán a csabai fiatalok a 4. helyet foglalják el 8 ponttal, az orosháziak 5 pontjukkal a 6. helyen állnak.

– Jó eredményt értünk el az elmúlt héten Szeghalmon és talán még annál is jobb, hogy játékban és hozzáállásban is remek teljesítményt nyújtottak a srácok. A villanyfényes meccseknek megvan a plusz adaléka és bízunk benne, hogy most is jó meccset tudunk játszani. Egy fiatal és stílusos csapat látogat hozzánk, ami nekünk is fekszik, mert ezt a játékot szeretjük mi is. A három pont megszerzésével jó irányba lépnénk. Ismert hiányzóinkon kívül ezen a hétvégén Fehér Bence sem áll a csapat rendelkezésére – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Buza Barnabás szakmai vezető.

A szeghalmon két gólt szerző Szabó Áron optimistán néz a mérkőzés elé: – Nagyon várom ezt a találkozót, nem lesz egyszerű ellenfelünk,  de úgy érzem, jó formában vagyunk és hazai pályán mindenképpen nyernünk kell. Sok nézőre és egy pörgős, jó hangulatú meccsre számítok.

Brlázs Gábor, a Békéscsaba edzője: – A három pont megszerzésének reményében kelünk útra pénteken. Hiányzónk nem lesz, így vélhetően nem sok helyen kell változtatnom a Ladányban pályára lépő csapaton. Láttam az orosháziak  Szarvas elleni mérkőzését, amelyről azt mondhatom, hogy nyílt sisakos küzdelemben maradtak alul. Fizikálisan jó állapotban vannak, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére csak a győzelem lehet elfogadható eredmény a számunkra.

A mérkőzés játékvezetője: Bitea Radu Bogdan, (Casut Cristian, Vesa Florin Pavel).

A megyei I/B.osztályban szereplő OMTK-Rákóczi szombaton a listavezető Gyomaendrőd otthonában vizitál.

Gyomaendrődi FC – OMTK-Rákóczi (Gyomaendrőd, szeptember 28., 16 óra)

A listavezető gyomaiak 6 mérkőzésből 5 győzelemmel és egy döntetlennel állnak az első helyen, a Rákóczi egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 4 győzelemmel és egy döntetlennel a 4. helyről várja a szombati mérkőzést.

Kvasznovszky József: – Kisebb sérülések hátráltatták a heti felkészülést, ennek ellenére a győzelem megszerzésének reményében lépünk pályára a listavezető otthonában. Egyéb okok miatt Kolozsvári Jánost, Kolozsvári Csabát és Kánya Pétert kénytelen leszek nélkülözni a mérkőzésen.

– A listavezetőhöz látogatunk, egy remek és küzdelmes meccsre számítok. Ha odafigyelünk és teljesen a játékra koncentrálunk, tökéletes csapatmunkával és remek egyéni teljesítményekkel, akkor megnyerhetjük a mérkőzést – vélekedett optimistán Dudás Patrik, a Rákóczi játékosa.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András, (Szántó Simon Péter, Péter Patrik Zoltán).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.