- hirdetés -

A 6. fordulót rendezik a megyei I. és a megyei II/B. osztályban egyaránt. Ezúttal az OMTK-Rákóczi játszik itthon, az ULE idegenben lép pályára.

Az esélyesség nyugalmával

A  10 pontos Rákóczi fogadja a 4 pontos kamutiakat szombat délután. Mindkét gárda 4-4 mérkőzésen van túl az idei bajnokságban. A Rákóczi neve mellett 3 győzelem és 1 döntetlen áll, míg a vendégek 1 alkalommal győztek, 1 döntetlen mellett 3-szor vesztesen hagyták el a pályát.

OMTK-Rákóczi – Kamuti SK  (Rákóczitelep, szeptember 21., 16 óra)

Kvasznovszky József (OMTK-Rákóczi): – Mindenképpen a három pont megszerzése a célunk. Szeretnénk tovább folytatni az eddigi jó szereplésünket.

A játékosok is optimistán várják a találkozót.

– Az alsóházhoz tartozó csapat érkezik hozzánk és nem tudjuk, milyen játékerőt képvisel, szóval mindenre fel kell készülnünk. Nem szeretnénk beleszaladni egy vereségbe, mivel meg akarjuk őrizni a veretlenségi szériánkat. Ha odafigyelünk és meglesz a csapategység, akkor nem lehet probléma – nyilatkozta optimistán Dudás Patrik középpályás.

– Remélem, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Bízok a csapatban, szerencsére most létszámban is megleszünk, bízom benne, hogy  a csatársor is magára talál, mert sajnos múltkor nem sikerült gólt szereznünk. Megteszek minden tőlem telhetőt,  szeretnénk emelt fővel lejönni a pályáról – nyilatkozta a Rákóczi csatára, Jónás József.

A mérkőzés játékvezetője: Fűri Imre (Tóth Máté, Pós Attila)

A megyei I. osztályban szereplő OMTK-ULE 1913 csapata szombaton délután Szeghalmon lép pályára.

A pontszerzés reményében

A 6 pontos Szeghalom fogadja a 4 pontos Orosházát a bajnokság 6. fordulójában. A tabellán elfoglalt helyezések alapján akár háromesélyes mérkőzés elé nézhetünk.

Szeghalmi FC – OMTK-ULE 1913 (Szeghalom, szeptember 21., 15 óra)

Buza Barnabás (OMTK-ULE): – Végre jól és mindent egy lapra feltéve és gólratörően játszottunk a Szarvas ellen, ám az egyéni hibákat nem tudtuk kiküszöbölni. A játékkal elégedett voltam, az eredménnyel nem. Sokat dolgozunk, hosszú utat tettünk meg, hogy hétről hétre fejlődjünk, de még nem vagyunk azon a szinten, hogy az első három csapat dolgába érdemben beleszóljunk. Türelemre van szükség. Felfelé jön a Szeghalom, de minden csapat ellen van esélyünk. Egy ponttal is elégedett lennék. Szabó Norbi sérülés miatt egy időre kiszállt és Mazán Norbertre sem számíthatunk szombaton.

– Nehéz mérkőzésre számítok, mindkét csapat hullámzó teljesítményt mutatott eddig. Abban bízok, hogy jól jövünk ki a mérkőzésből. A küzdeni akarás fontos tényező lesz a szombati  mérkőzésen – nyilatkozta Deli Lajos, az ULE játékosa.

– A két csapat az utóbbi fordulókban meglehetősen ellentétes formát mutat, ami a pontszerzést illeti. Nyilván sok dolog közrejátszik, de egyértelmű, hogy az új edzőpáros adta lendület kihozta ellenfelünkből azt, amire szerintem keretük alapján képesek. Mi azon leszünk, hogy ezt a lendületet kivegyük a játékukból, és bár szűkös keretünkben akad hiányzó, megpróbáljuk kozmetikázni az utóbbi három meccsen elért eredményeinket. Nem lesz könnyű feladat, de mindenképp győzni megyünk – vélekedett Harangozó Krisztián középpályás.

A mérkőzés játékvezetője: Benyovszky Zoltán (Ancsin Zoltán, László István Sándor)

Archív fotó: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.