- hirdetés -

Békéscsabán tartották a megyei nyitórendezvényét annak a projektnek, amelynek keretében a kis- és középvállalkozások fejlődését mentorok bevonásával segítik.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hunyadi téri székházában ünnepélyes keretek között vették át a mentori címről szóló oklevelet azok a vállalkozások, amelyek már készek a feladatra. Nevezetesen, hogy kisebb, a projektkövetelményeknek megfelelő vállalkozásokat szakmai tanácsadással segítsék – olvasható a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara oldalán.

Balról-jobbra: Székely Tamás, az Országos Vállalkozói Mentorprogram Szakmai vezető helyettese, dr. Orosz Tivadar, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Miszlai Zoltán ügyvezető a külpiaci mentorként részt vevő Szkaliczki és Társai Műanyagfeldolgozó Kft. vezetője, valamint Szabó Géza, az Országos Vállalkozói Mentorprogram Békés megyei programkoordinátora (Fotó: BMKIK)

A program megyei szinten 12-12 külpiacra törekvő, illetve beszállítóvá válni kívánó kis- és középvállalkozás számára biztosít elérhetőséget egy tapasztalt vállalkozókból (mentorokból) és külsős szakemberekből álló mentorálási programhoz. Jelentkezni a következő egy hónapban lehet, beszállítói mentoráltnak ide, külpiaci mentoráltnak ide kattintva.

Az ünnepélyes nyitó rendezvényen köszöntőt mondott dr. Rákóczi Attila, a kormányhivatal főigazgatója, dr. Orosz Tivadar, a megyei iparkamara elnöke. A programot Székely Tamás, az Országos Vállalkozói Mentorprogram szakmai vezető-helyettese és a megyei programkoordinátor, Szabó Géza ismertette.

Orosházáról a Linamar Hungary Zrt. beszállítói mentorként, még a Szkaliczki és Társai Műanyagfeldolgozó Kft. külpiaci mentorként vesz részt a programban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.