- hirdetés -

Szombat este a Jammy és a Magna Cum Laude koncertekkel végéhez ért az Orosházi Nyár rendezvénysorozat. A Petőfi Művelődési Központ szervező csapata ezzel az estével feltette a pontot az i-re.

Már a Jammy koncertjére is sokan voltak kíváncsiak. A Leszkó Róbert vezette orosházi csapat bluesos, funky-s világslágerei remek bemelegítésül szolgáltak a Magna Cum Laude koncertje előtt.

Mire nyolcat ütött az óra, már egy tűt sem lehetett volna leejteni a téren, annyian várták – a minimális csúszással érkező – Mező Misiéket. A Magna frontembere a koncert előtt elmondta, hogy a zenekar nagyon szeret Orosházára jönni.
– Tavaly is voltunk és már előtte is többször. Mindig örömmel fogadjuk el az itteni meghívást, mert Orosházán – mint több kedvenc koncert helyszínünkön – értő közönség van, akik ráadásul mindig szeretettel várnak és fogadnak bennünket. Ez az év a zenekar életében a születésnap jegyében telik és ebbe az arénabeli koncert mellé klasszul beleillik egy itteni fellépés – mondta a zenész.

A dugig telt főtér közönsége ezúttal sem csalódott. Azt a bizonyos igazi, „Magnás” hangulatot és ezzel együtt színvonalas koncertet kapták, amire vártak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.