- hirdetés -

Augusztus 30. és szeptember 2. között tartják tanévnyitó ünnepségeiket az orosházi általános- és középiskolák.

Hamarosan becsengetnek az orosházi általános- és középiskolákban, kezdetét veszi a 2019/2020-as tanév. Előtte viszont szokásos tanévnyitó ünnepségeiket is megtartják az intézmények. A sort augusztus 30-án, 18 órától a Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nyitja.

A tanévnyitók sora, az első tanítási napot megelőzően, szeptember 1-én folytatódik, ekkor a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tartja meg idei ünnepségét, délelőtt 10 órától az Evangélikus templomban. Szintén szeptember 1-én nyitják meg a tanévet a Vörösmarty Mihály Általános Iskola székhelyintézményében, ott 17 órától.

Hamarosan becsengetnek (Fotó: cdn.tn.com.ar)

Az ünnepségek többségét az első tanítási napon, szeptember 2-án rendezik. A Kossuth Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium udvarán 7:30-tól nyitják meg a 2019/2020-as tanévet. A Vörösmarty Mihály Általános Iskola tagintézményei közül a Czina Sándor- és a Rákóczitelepi Tagintézményben is aznap 8 órakor tartják meg az ünnepséget.

Az általános iskolák közül az Eötvös József Katolikus Általános Iskola sem tért el szeptember 2-án a 8 órás időponttól, ők a Katolikus templomban tartják tanévnyitójukat. A Táncsics Mihály Gimnázium is az első tanítási napot választotta az évnyitó időpontjául, szintén 8 órától, az intézmény udvarán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.