- hirdetés -

Az orosházi Sirokkó zenekar volt a főszereplője péntek este annak a nagyszabású koncertnek, melyet az együttes negyvenötödik születésnapja alkalmából rendeztek.

A mai ötvenes, hatvanas korosztály sokat táncolt annak idején a ’74-ben alakult Sirokkó muzsikájára, és hogy még élénken él az akkori emlék, mutatja, hogy a főtér megtelt rajongókkal péntek este. Nem csak a fent említett korosztály, de a fiatalabbak közül is sokan eljöttek együtt bulizni a zenekarral.

Megtelt rajongókkal a főtér (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A koncert különlegességét az adta, hogy a huszonkét egykori tag közül tizennégyen színpadra léptek. Az eredetileg a Rock klubba tervezett jubileumi koncertet a PMK szervező csapata vette szárnyai alá és az ő támogatásuknak köszönhetően szólalhatott meg a csapat a nagyszínpadon.

Városunk polgármestere köszöntötte az ikonikusnak számító együttest és a rajongó tábort, majd az ünnepeltek egy hatalmas tortával és sok pohár ingyen sörrel látták vendégül a közönséget.

A születésnaphoz torta is dukál (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Saját számokkal indult a koncert, melyeket sorra követtek a magyar és külföldi világslágerek, az Omegától, Skorpiótól, Illéstől kezdve, a Sweeten keresztül egészen a Rolling Stones-ig. A Makai Bálint, Rusznák György, Csarejs János nevével fémjelzett, ma is nagyszerű csapat hírnevéhez méltó, fantasztikus bulit csapott a rajongók nagy örömére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.