- hirdetés -

A megyei labdarúgó bajnokság 2. fordulója az ULE mérkőzésével kezdődik, az orosháziak a Nagyszénást fogadják pénteken.

A sikeres Jaminai bemutatkozás után talán még keményebb mérkőzés vár Buza Barnabás csapatára péntek délután. A néhány héttel ezelőtti kupabúcsú után revansot vehet az ULE a Nagyszénáson.

OMTK-ULE 1913 – Nagyszénás SE (Orosháza, augusztus 23., 18 óra)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: – Határozottan jót tett a csapatnak a sikeres rajt, az egész csapat örült, személy szerint jómagam is nagyon boldog vagyok. Úgy láttam, hogy az új játékosok hamar beilleszkedtek. A tervezettnél több pihenőt kapott a csapat, így feltöltődve, még nagyobb elszántsággal tekintünk az újabb feladat elé. Győzelmet várok a pénteki mérkőzésen. Németh Gáborra munkahelyi elfoglaltsága miatt nem számíthatok, viszont Szabó Norbertnek lejárt az eltiltása, és Szabó Áron, valamint Barna Márton is felépült sérüléséből és teljes értékű munkát végzett a héten.

Tasi Róbert, a Nagyszénás edzője: – Mint azt a lejátszott kupameccs is mutatja, nem vár ránk könnyű mérkőzés pénteken. Lesznek hiányzóink, de ami tőlünk telik, azt meg fogjuk tenni a három pont megszerzéséért. Bordás Sándor, Márk Ádám és Rafaj Patrik eltiltás, Magony Gergő és Zábrák Zoltán sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére. Az ULE győzelemből jön a meccsre – és persze vissza szeretne vágni a kupakiesés miatt –, ezért gondolom a motiváltsággal nem lesz problémája Buza Barnabás legénységének. Mi pedig egy bravúrdöntetlent követően érkezünk. Remélem, sikerül győzelemmel távozni Orosházáról. Ezúton szeretném megköszönni az ULE vezetésének, hogy lehetővé tették nekünk a pénteki játéknapot.

Néhány játékost is megkérdeztünk, mindkét oldalon egyöntetűen optimistán várják a rangadót.

– Ismét a szénásiak ellen játszunk, itt a lehetőség, hogy kijavítsuk a kupameccsen történteket. Mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy hosszú emberhátrányban is esélyünk volt a győzelemre. Nagy csalódásként éltük meg a kiesést, de tovább kell menni. A hétvégi, bajnoki győzelem segíthet átlendülni ezen a kudarcon – nyilatkozta reménykedve Mazán Norbert csatár.

– Nagyon izgatottan, kellőképpen motiváltan várom a pénteki rangadót, ami tekintve a két klub közös közelmúltját, mindenképp parázs hangulatú meccset ígér. Nagyon fontos lenne a jó rajthoz, hogy a második meccsünket is megnyerjük, mert utána papíron nehezebb találkozók jönnek, javarészt idegenben. Sok nézőt várok és egy jó megye I-es derbit – vélekedett a meccsről Harangozó Krisztián, az ULE labdarúgója.

– Mindkét csapat jól kezdte a szezont, meglepetéseredmény született mindkét pályán, amiért mi is és az Orosháza is megdolgozott. Ezeknek az eredményeknek pénteken nem lesz jelentőségük, mivel ott az a csapat fogja elhagyni győztesen a pályát, amelyik magasabb számban nyeri meg a párharcokat. Nálunk sok az új játékos, kevés idő volt rá, hogy összeszokjunk, de már az első meccsen is bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk egymásért küzdeni. A rutin és a mentális tényezők fognak dönteni. Három pontért utazunk Orosházára és jelen állás szerint csak azzal lennénk elégedettek – véli Nyéki Boldizsár, a Nagyszénás játékosa.

– Küzdelmes, parázs hangulatú mérkőzésre számítok, ahol célunk a három pont megszerzése – tette hozzá Juhász Norbert, a szénásiak támadója.

A mérkőzés játékvezetője: Szöllősi Ferenc (Bartucz Tamás, Brezovai Zoltán).

Az ULE tartalékcsapata, az OMTK-Rákóczi szombaton 17.30 órától Békésen játszik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.