- hirdetés -

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet szociális ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Ellátja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel kapcsolatos feladatokat. Megállapítja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetének fennállását, vezeti az erről szóló nyilvántartást. Kérelemre igazolást állít ki a nyilvántartásban szereplő gyermekekről. Gyermekek rendkívüli települési támogatását állapítja meg a gyermekek átmeneti létfenntartási gondjainak enyhítésére. Átmeneti és rendszeres települési támogatást állapít meg felnőttek létfenntartási gondjainak enyhítésére. Lakhatási települési támogatást állapít meg, illetve megszüntet. Szemétszállítási települési támogatást állapít meg. Adósságkezelési célú települési támogatást állapít meg. Gyógyszerkiváltás települési támogatását állapít meg, módosít, megszüntet. Temetési települési támogatást állapít meg. Környezettanulmányt készít/készíttet a munkaköréhez tartozó ügyekben. 

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint a(z) Orosházi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata rendelkezései az irányadók. 

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • középiskola/gimnázium, és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat, 
  • felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások), 
  • vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Főiskola, felsőoktatásban szerzett közszolgálati, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi, bölcsészettudományi, orvos és egészségtudományi, hittudományi, pedagógus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete alapján készített fényképes, szakmai önéletrajz, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (vagy igazolás az igényléséről), iskolai végzettséget, képzettséget tanúsító okiratok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról. 

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. szeptember 2. 

A pályázatok benyújtásának módja: 

  • Postai úton: a pályázatnak az Orosházi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.). Kérjük, a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK.346-/2019, valamint a munkakör megnevezését: szociális ügyintéző. 
  • Személyesen: Hudákné Dombovári Orsolya, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6., 1. em. 9. a. 16 óráig beérkezéssel.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján meghallgatásra kerülhet sor. A munkáltató a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja. 

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. szeptember 5. 

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A kinevezés 6 hónapos próbaidő kikötésével történik. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.