- hirdetés -

A bajnoki rajt közeledtével sorra játssza felkészülési mérkőzéseit az NB I-be visszatért orosházi férfi kézilabda csapat. Szerdán az Eger otthonában léptek pályára a Djurkovic tanítványok.

Eger SZSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-33 (18-14)

Foghíjasan állt fel az Orosháza az Eger otthonában a szerdai felkészülési mérkőzésen, s bár a grúz Orjonikidze felépült, de Lele és Döme kisebb sérülés miatt nem lépett pályára, és Zubai is csak perceket töltött a játéktéren.

Lele Ákos (képünkön) és Döme Szabolcs hiányát megérezte az orosházi gárda

A védekezésben akadtak gondok orosházi oldalon, amit a sok kapott gól is jelez. Djurkovic edző bátran kísérletezett, többféle védekezési formát kipróbált, de a csapat megérezte kulcsemberei hiányát. Örömteli volt azonban az ifiből a keretbe került Molnár Gergő jó teljesítménye.

A második félidőt négygólos hátrányból kezdte az OFKSE, ám megvolt a lehetőség, hogy Kancelék a maguk javára fordítsák az eredményt, de néhány hibás döntés, rontott lövés keresztülhúzta a számításokat. A vendégek az utolsó percben még kiegyenlítettek, de a hazaiak a legvégén egy büntetővel megszerezték a győzelmet – olvashatjuk a klub honlapján.

Ratko Djurkovic: – Látszott, hogy ez egy olyan mérkőzés volt, ahol egyik gárda sem akarta kiteríteni a kártyáit. A csapat teljesítményén meglátszott, hogy kulcsembereink hiányoztak, így kicsit több hiba csúszott a játékunkba. A fiatal Molnár Gergő bizonyította, hogy helye van a csapatban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.