- hirdetés -

A következő programok várják a szórakozni vagy kikapcsolódni vágyókat a hétvégén.

Romabál Orosházán: Romabált tart augusztus 9-én, pénteken 20 órai kezdettel a Pacsirta utca 8. szám alatt Orosháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata, melyre szeretettel várják a szórakozni vágyókat. A rendezvényre a belépés ingyenes, fellép GINGI és zenekara.

Mozgó Mozi Orosházán: Ismét Orosházára érkezik a Mozgó Mozi. A Petőfi Művelődési Központban ezúttal többek közt sokak régi nagy kedvencének, az Oroszlánkirálynak a feldolgozását vagy a Halálos iramban-széria két kedvelt figurájának különálló filmjét is láthatják az érdeklődők.
A filmek sorrendje augusztus 10-én, 10 órától kezdve egészen este 22 óráig a következő:
10:00 Az oroszlánkirály
12:00 Anna
14:00 Az oroszlánkirály (3D)
16:00 Angry Birds 2 – A film (3D)
18:00 Csekély esély
20:00 Halálos iramban: Hobbs és Shaw

Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn: Augusztus 10-én folytatódik Gyopárosfürdőn a 2019-es Orosházi Nyár Családi Csobbanás nevű programjainak sorozata. Ezúttal 16 órától kézműves foglalkozásokkal, babajátszóházzal és mesesarokkal, 17 órától pedig a Nyulambulam Zenekar gyermekműsorával várják a családokat.

Fásy Mulató a főtéren: Augusztus 10-én, 19 órától folytatódik a 2019-es Orosházi Nyár koncertjeinek sorozata. A Fásy Mulató keretében Tabáni István, Fásy Zsüliett, Bebe, Szandi, Miller Zoltán, Nótár Mary és Fásy Ádám lép fel a város főterén.

Néma Revolverek és Burning Hate Heroes koncertek az Orosházi Rock Klubban: Augusztus 10-én, 19:30-tól a Néma Revolverek (Doors tribute) és a Burning Hate Heroes együttesek koncertjeivel folytatódik a ViharsaRock Fesztivál az Orosházi Rock Klub Pacsirta utcai székházában.

Kint a Szabadban akadályfutás: Az önkormányzat fiataloknak szóló pályázatának (Amit csak akarsz – Orosházán) nyertese, Viczián Szabolcs augusztus 11-én rendezi meg Gyopárosfürdőn a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat segítségével a Kint a Szabadban akadályfutást. Két távra lehet nevezni, 3,5 és 7 kilométert teljesíthetnek az érdeklődők. Minden résztvevőt oklevéllel jutalmaznak, illetve az első 150 nevező ajándékban is részesül. A futás mellett a délelőtt során ugrálóvár, rodeóbika, népi játékok és íjászat színesíti a programot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.